Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν για αρκετές ώρες δρόμοι στο Βόλο κατά την διάρκεια επεισοδίων μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου και δυνάμεων των ΜΑΤ. Συνελήφθησαν δεκαπέντε οπαδοί ενώ αναζητούνται ακόμη τρεις.

Επίσης κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, από ρίψη πέτρας τραυματίστηκε ελαφρά στο μάτι διερχόμενος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησε.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. από τις 18.45 το απόγευμα της Τρίτης έως τις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης περίπου 1.500 φίλαθλοι, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό της ομάδας, προκάλεσαν ζημιές στις οδούς Ελ. Βενιζέλου, Ιάσονος, Δημητριάδος και σε άλλους δρόμους.

Ειδικότερα στο στόχαστρο των οπαδών μπήκαν τα γραφεία νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και του Εργατικού Κέντρου, το πολιτικό γραφείο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κώστα Καρτάλη όπου έσπασαν έπιπλα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τηλεφωνικές συσκευές, μηχανήματα αυτόματων αναλήψεων και τζαμαρίες υποκαταστημάτων τραπεζών και ταχυδρομείων και μάλιστα σε μια τράπεζα έβαλαν φωτιά ενώ φθορές υπέστησαν τζαμαρίες φαρμακείου και δυο εμπορικών καταστημάτων. Ακόμη, έβαλαν φωτιές σε 120 κάδους απορριμμάτων τους οποίους χρησιμοποιούσαν ως οδοφράγματα.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου ,σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, επιτέθηκαν σε βάρος των αστυνομικών που φρουρούσαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος με πέτρες και βόμβες μολότοφ ενώ πετούσαν διαρκώς πέτρες και μεγάλα κομμάτια από μάρμαρο που έβγαζαν από τα πεζοδρόμια.