Αν λατρεύετε τα τσουρέκια αλλά δυσκολεύεστε να τα φτιάξετε με επιτυχία (και ευκολία) στο σπίτι, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο argiro.gr, σας έχει όλες τις μαγικές λύσεις.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να διαλέξετε συνταγή και θα φτιάξετε το πιο πετυχημένο, μοσχοβολιστό και αφράτο τσουρέκι με ίνες και κλωστές! Μπορεί να μην το πιστεύετε, αλλά το τσουρέκι είναι εύκολη διαδικασία. Το μόνο που πρέπει να γνωρίζετε, είναι τα μυστικά του ώστε να φουσκώσουν και να ψηθούν τέλεια.
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου λύνει λοιπόν, όλες τις απορίες μας και μας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια:
Ποιο είναι το κατάλληλο αλεύρι για τσουρέκι;
Το κατάλληλο αλεύρι για τσουρέκι είναι αυτό που θα βοηθήσει την ζύμη να γίνει ελαστική κι ανθεκτική και που αν το χρησιμοποιήσετε σωστά στη συνταγή σας δεν θα ξαναρωτήσετε ποτέ γιατί δεν φουσκώνουν τα τσουρέκια, ούτε γιατί άπλωσαν τα τσουρέκια.