Τα Lamingtons είναι ένα ανεπανάληπτο κι εύκολο γλυκό, ιδανικό για κέρασμα. Άλλωστε ο Νοέμβριος είναι γεμάτος με ονομαστικές γιορτές. Είναι εύκολο και γίνεται με απλά υλικά που έχετε στο σπίτι, ενώ είναι εντυπωσιακό και πεντανόστιμο, σαν αφράτο παστάκι.
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου το λάτρεψε από την πρώτη στιγμή όταν της το έφτιαξε η κολλητή της, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σίδνεϊ και αν σας ανοίξαμε ήδη την όρεξη, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τη συνταγή!
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
125 gr βούτυρο
1 φλ. ζάχαρη
½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας (ή 1 κάψουλα)
3 αβγά
½ φλ. φρέσκο γάλα
1¾ φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 φλ. καρύδα για το γαρνίρισμα
250 gr κόκκινη μαρμελάδα
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
3½ φλ. άχνη ζάχαρη
¼ φλ. άγλυκο κακάο
1 κ.σ. βούτυρο μαλακό
½ φλ. νερό βραστό
*Για να μάθετε την εκτέλεση της συνταγής, μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο argiro.gr, εκεί όπου δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά.
