Δούκας – Μπακογιάννης: Πρώτο ραντεβού στο δημαρχείο της Αθήνας – Τι συζήτησαν

Η συνάντηση του νέου με τον απερχόμενο δήμαρχο είχε ως αντικείμενο την ενημέρωση και οργάνωση των ομάδων, προκειμένου να ξεκινήσει η μετάβαση στη νέα διοίκηση του δήμου.

Τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα υποδέχθηκε σήμερα στο δημαρχείο της πόλης, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Ο απερχόμενος και ο νέος δήμαρχος Αθηναίων συναντήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 20/10 σε καλό κλίμα, ενώ δεν έλλειψαν οι χειραψίες, οι εναγκαλισμοί και τα χαμόγελα.

Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο την ενημέρωση και οργάνωση των ομάδων, προκειμένου να ξεκινήσει η μετάβαση στη νέα διοίκηση του δήμου.

Ο κ. Μπακογιάννης με τον κ. Δούκα έχουν επικοινωνήσει δύο φορές τηλεφωνικά, όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης. Έως την 1η Ιανουαρίου του νέου έτους, όπου αναλαμβάνει καθήκοντα δημάρχου ο Χάρης Δούκας όμως αναμένονται να γίνουν πολλά, όπως για παράδειγμα πώς θα στηθεί ο χριστουγεννιάτικος στολισμός της Αθήνας (που μάλλον θα είναι ο ίδιος με τον περυσινό, από τον απερχόμενο δήμαρχο) ή το δένδρο που θα έρθει και εφέτος από το Καρπενήσι, ή ακόμα πως γίνει ο εορτασμός στην αλλαγή του χρόνου (ποιοι και πόσοι καλλιτέχνες θα μετάσχουν, ποια συγκροτήματα, τα πυροτεχνήματα, η τηλεοπτική κάλυψη).

Ο κ. Δούκας ωστόσο έδειξε ήδη τις πρώτες προθέσεις του λέγοντας: «Θα ανοίξω τη Βασιλίσσης Όλγας και μετά θα φτιάξω ένα γραφείο καταπολέμησης ενεργειακής φτώχειας για να δώσουμε ρεύμα στα πολύ φτωχά νοικοκυριά», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε εικόνες

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.