Πρίγκιπας Χάρι: Με τον Γουίλιαμ ικετεύαμε τον Κάρολο να μην παντρευτεί την Καμίλα

Δεν έχουν τελειωμό οι «βόμβες» που πέφτουν η μία μετά την άλλη στο παλάτι του Μπάκινγκχαμ από τον Πρίγκιπα Χάρι, και συγκεκριμένα από την αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, τόσο ο πρίγκιπας Χάρι όσο και ο Γουίλιαμ φαίνεται να εκλιπαρούσαν τον πατέρα τους Κάρολο να μην παντρευτει την Καμίλα μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Διαβάστε επίση: Πρίγκιπας Χάρι: «Ο Γουίλιαμ με χτύπησε και με έριξε κάτω»

Υπό τον φόβο ότι θα γίνει η κακιά μητριά τους.

Όπως γίνεται γνωστό μέσα από το βιβλίο του «Spare» που κυκλοφόρησε σήμερα στην Ισπανία, ο δούκας του Σάσεξ μαζί με τον αδερφό του, Πρίγκιπα Γουίλιαμ, ικέτευαν τον πατέρα τους να μην προχωρήσει σε γάμο με την Καμίλα, υπό τον φόβο ότι θα γίνει η κακιά μητριά τους. 

Μάλιστα, στην αυτοβιογραφία του ισχυρίζεται ότι τόσο εκείνος όσο και ο αδελφός του δεν είχαν σκοπό να σταθούν εμπόδιο στη σχέση του Βασιλιά Κάρολου, αλλά του είχαν ζητήσει να μην προχωρήσει σε περαιτέρω επισημότητες μαζί της, ενώ αποκαλούσαν την Καμίλα ως «άλλη γυναίκα». Ο τότε Πρίγκιπας Κάρολος, ήθελε να πάρει τη συναίνεση των παιδιών του, ώστε να προχωρήσει σε γάμο. 

Επιπρόσθετα, ο Χάρι περιγράφει με δραματικό τρόπο τη πρώτη του συνάντηση με την μητριά του παρομοιάζοντάς την με μια «ένεση», γράφοντας: «Κλείσε τα μάτια σου και δεν θα το νιώσεις καν».

Η αποκάλυψη του Πρίγκιπα Χάρι για την σχέση του με τον Ουίλιαμ

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό από την Guardian πως ο πρίγκιπας Χάρι είχε πιαστεί στα χέρια με τον αδερφό του Γουίλιαμ μετά από καβγά που έγινε για την Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τον έπιασε από το πέτο και τον πέταξε στο έδαφος. Όπως αναφέρει μάλιστα, ο ίδιος έφερε εμφανή τα σημάδια της επίθεσης του αδερφού του, όπως γρατζουνιές και μώλωπες. Το επεισόδιο τοποθετείται χρονικά στο 2019, με τον Ουίλιαμ να επιτίθεται στον Χάρι σχετικά με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκ την οποία χαρακτήριζε «δύσκολη, αγενή και τραχιά».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.