A Paris

Οι θερμοκρασίες στο Παρίσι στις αρχές της εβδομάδας ήταν υψηλές. Θαυμάσιος καιρός και οι γοητευτικές κυρίες και δεσποινίδες με τα καλύτερα outfits των fashion συλλογών επιθυμούσαν να απολαύσουν μια ροζ σαμπάνια under the sun.

Το εντυπωσιακά ωραίο κορίτσι με το super mini κατάλευκο σύνολο της Chanel συνομιλούσε με τη νεαρή γυναίκα η οποία ήταν υπεύθυνη για την υποδοχή των επισκεπτών στο δημοφιλές πάντα L’ Avenue.

Ακριβώς πίσω από την κοπέλα με τα πλατινέ μαλλιά είχαν λάβει θέση στελέχη και δύο μοντέλα του εμβληματικού γαλλικού οίκου. Η ομάδα που τραβούσε τα βλέμματα σαν μαγνήτης (όχι μόνο των πελατών του εστιατορίου αλλά όλων αυτών που περνούσαν από την Avenue Montaigne) επιθυμούσε να «καταλάβει» κάποιο από τα εξωτερικά τραπέζια του resto. Λίγη ώρα μετά το τέλος του εξαιρετικού show του εμβληματικού brand για την επόμενη σεζόν και ένα lunch στο ξύλινο, χειροποίητο deck κάτω από τις ζεστές, χρυσαφένιες αχτίδες του ήλιου φάνταζε ιδανικό.

Οι θερμοκρασίες στο Παρίσι στις αρχές της εβδομάδας ήταν υψηλές. Θαυμάσιος καιρός και οι γοητευτικές κυρίες και δεσποινίδες με τα καλύτερα outfits των fashion συλλογών επιθυμούσαν να απολαύσουν μια ροζ σαμπάνια under the sun. Η ροζ σαμπάνια μέσα στα κρυστάλλινα baccarat ποτήρια «έδενε» απόλυτα με το φούξια outfit του κοριτσιού που βρισκόταν για πολλές ώρες ισορροπώντας σε ασημένιες δωδεκάποντες γόβες στην είσοδο του L’ Anevue.

Τελικά οι tres chic κυρίες της Chanel… έφαγαν πόρτα από τη φουξιοενδεδυμένη δεσποινίδα, υπεύθυνη της υποδοχής. Το κορίτσι ανακοίνωσε στην ομάδα του γαλλικού οίκου ότι δεν υπάρχει κανένα τραπέζι κενό. Τα πάντα ήταν κατειλημμένα. Στον εξωτερικό χώρο αλλά και στο εσωτερικό του εστιατορίου. Οι κυρίες και οι δεσποινίδες έκαναν μεταβολή και κατευθύνθηκαν απογοητευμένες σε δύο κατάλευκα αυτοκίνητα που τις περίμεναν.

Η απόλυτη πλέον chic συμφωνία στο χρώμα της αγνότητας. Ασπρα ρούχα, άσπρα αυτοκίνητα και «κρυστάλλινες» λεπτομέρειες. Ενα από τα κορίτσια ψιθύρισε ότι θα έπρεπε να έχουν κλείσει τραπέζι. Μμμ! Σίγουρα. Στο συγκεκριμένο spot δεν μετράει αν είσαι κάποιο επιφανές στέλεχος ή top model της Chanel.

Οι περισσότεροι άλλωστε πελάτες είναι billionaires, διάσημοι εικαστικοί, big stars. Η big star Σάλμα Χάγεκ αντίθετα απολάμβανε μαζί με τον σύζυγό της πολυεκατομμυριούχο monsieur Πινό την άνεση των καθισμάτων στο υπερπο-λυτελές Le George restaurant μέσα στο Four Seasons των Παρισίων. Ενα γευστικό ταξίδι στη Γαλλική Ριβιέρα και τη Βόρειο Ιταλία, όπως λέει ο σεφ Marco Garfagnini από την Τοσκάνη! Superbe!

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.