Σφραγίζει την επιστροφή στα… αστέρια ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (22:00) την Κράσνονταρ στη Ρωσία και θέλει να υπερασπιστεί το υπέρ του 4-0 από το Καραϊσκάκη για να τσεκάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από χθες στη Ρωσία, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με την Κράσνονταρ στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τα play off του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι μετά το 4-0 στο Καραϊσκάκη θα παραταχθούν στο Krasnodar Stadium με σκοπό να διατηρήσουν το ισχυρό προβάδισμα που έχουν από το πρώτο παιχνίδι και να βρεθούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από απουσία δύο ετών.

Ο επαναληπτικός μπορεί να μοιάζει διαδικαστικού χαρακτήρα μετά την τεσσάρα στην Ελλάδα, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι σίγουρο και δεν θέλουν να την «πατήσουν».

Ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί σοβαρός και πάνοπλος με σκοπό να «τελειώσει τη δουλειά και να βρεθεί στους «χρυσοφόρους» ομίλους. Όσον αφορά τους «εκλεκτούς» του Πορτογάλου τεχνικού, η λογική λέει ότι θα ακολουθήσει την ίδια συνταγή με τα προηγούμενα ευρωπαϊκά ματς.

Στο τέρμα θα είναι ο Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκας θα είναι στην άμυνα και Μπουχαλάκης Γκιγιέρμε στον άξονα. Η τριάδα μπροστά τους θα είναι οι Ποντένσε, Βαλμπουενά και Μασούρας και μοναδικός προωθημένος ο Γκερέρο.

Στην αποστολή είναι μεταξύ άλλων και οι Καραργύρης, Αλέν, Κούτρης, Σισέ, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπρούνο, Σουντανί, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί.

Από την άλλη οι Ρώσοι θα μπουν δυνατά από το πρώτο λεπτό για να πετύχουν ένα θαύμα και ο Ματβέεφ θα παρατάξει την πιο δυνατή και επικύνδυνη ενδεκάδα του. Αναλυτικά: Σοφόνοβ, Πέτρόβ, Σπάχιτς, Φιόλουσον, Ραμίρες, Όλσον, Καμπόλοβ, Βιλένα, Βάντερσον, Σουλεϊμάνοφ και Μπεργκ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Νταμίρ Σκόμινα από τη Σλοβενία. Βοηθοί οι επίσης Σλοβένοι Γιούρε Πραπρότνικ και Ρόμπερτ Βουκάν, ενώ τέταρτος θα είναι ο συμπατριώτης τους Ράντε Ομπρένοβιτς. VAR θα είναι ο Ιταλός Μασιμιλιάνο Ιράτι.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.