To vima.gr για τη Μ. Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Ταινία κινουμένων σχεδίων

«Οι απίθανοι»

ALPHA, 21.50

Ο σούπερ ήρωας Ρόμπερτ Παρ, γνωστός και ως κύριος Απίθανος, μαζί με τη γυναίκα του Ελεν, την περίφημη γυναίκα-λάστιχο, και τα τρία παιδιά τους με τις δικές τους υπερφυσικές ικανότητες αναγκάζονται από το κρατικό Πρόγραμμα Προστασίας Μαρτύρων να ζήσουν την πιο φυσιολογική και συμβατική ζωή που μπορεί κανείς να φανταστεί, ως ποινή για ζημιές που διέπραξαν στο παρελθόν. Ο κύριος Απίθανος όμως πλήττει αφόρητα ως ασφαλιστής που ζει στα προάστια. Παρότι λοιπόν δεν βρίσκεται πια στην καλύτερή του φόρμα, δεν θα διστάσει να ανταποκριθεί στο κάλεσμα μιας μυστηριώδους γυναίκας, που καλεί αυτόν και την οικογένειά του σε ένα μακρινό νησί στο πλαίσιο μιας τολμηρής αποστολής. (ΗΠΑ, 2004, 103′)

 

Ξένες ταινίες

«Νώε»

OPEN, 23.00

Ενας έμπειρος μαχητής, μάγος και θεραπευτής, ο Νώε, ήθελε μόνο την ειρήνη για τον ίδιο και την οικογένειά του. Ωστόσο κάθε βράδυ ο Νώε βασανίζεται από οράματα μιας ατέλειωτης πλημμύρας, που συμβολίζει την καταστροφή όλης της ζωής. Σταδιακά αρχίζει να κατανοεί το μήνυμα που του έστειλε ο Θεός. Ο Θεός αποφάσισε να τιμωρήσει τους ανθρώπους, αλλά έδωσε στον Νώε μια τελευταία ευκαιρία να διατηρήσει τη ζωή στη Γη. Πρωταγωνιστούν οι Ράσελ Κρόου, Τζένιφερ Κόνελι, Αντονι Χόπκινς, Εμα Γουάτσον. (ΗΠΑ, 2014, 126′)

«Ιωάννα της Λωρραίνης»

STAR, 00.15

Βιογραφία για την Ιωάννα της Λωρραίνης, η οποία οδήγησε νικηφόρα τους Γάλλους εναντίον των Αγγλων και τελικά ύστερα από 500 χρόνια ανακηρύχθηκε Αγία της Καθολικής Εκκλησίας. Πρόκειται για μια ταινία που παραθέτει στον θεατή και τις δύο απόψεις γύρω από αυτή την προσωπικότητα, για το αν δηλαδή είχε πράγματι το θεόσταλτο χάρισμα ή ήταν μια εκδικητική πολεμίστρια και ηγέτιδα, ώστε να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Πρωταγωνιστούν οι Τζον Μάλκοβιτς, Βίνσεντ Κασέλ, Μίλα Γιόβοβιτς, Φαίη Ντάναγουεϊ, Ντάστιν Χόφμαν. (Γαλλία / Τσεχία, 1999, 146′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.