Η κόρη του Λουκ Πέρι συγκινεί με το μήνυμα της στο Instagram

Μετά το θάνατο του πατέρα της, η Σόφι ήταν ειλικρινής με τους οπαδούς της για τη θλίψης που αισθάνεται

Ορισμένες μέρες είναι ευκολότερες από άλλες όταν θρηνούμε την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου.

Έτσι, η Σόφι Πέρι μοιράστηκε μια ανάρτηση προς τιμήν του αείμνηστου πατέρα της Λουκ Πέρι, ο οποίος πέθανε στην ηλικία των 52 ετών στις 4 Μαρτίου, πέντε ημέρες μετά από ένα τεράστιο εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Μου λείπει λιγάκι παραπάνω σήμερα», έγραψε η Σόφι. Η συγκινητική της ανάρτηση συνοδεύτηκε από μια φωτογραφία τους, όπου χαμογελάνε μαζί σε ένα αυτοκίνητο, προσθέτοντας δύο κίτρινα emojis καρδιάς. Στην εικόνα, ο ηθοποιός φάνηκε να είναι πίσω από το τιμόνι, καθώς η Σόφι βρίσκεται δίπλα του με ένα σκυλί.

Μετά το θάνατο του πατέρα της, η Σόφι ήταν ειλικρινής με τους οπαδούς της για τη θλίψης που αισθάνεται, λέγοντας ότι παρόλο που πενθεί ιδιωτικά, συνεχίζει να γιορτάζει τη ζωή – όπως θα ήθελε και ο πατέρας της.

«Από τότε που ο μπαμπάς μου πέθανε, έχω λάβει πολλή προσοχή στο διαδίκτυο. Και το μεγαλύτερο μέρος της ήταν θετικό, αλλά φυσικά, μερικοί άνθρωποι απλά δεν μπορούν να είναι καλοί », γράφει η Σόφι σε μια άλλη ανάρτηση μία εβδομάδα μετά το θάνατο του πατέρα της, πριν αποκαλύψει ότι αντιμετωπίζει επίσης έντονη κριτική και διαδίκτυο μπούλινγκ.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.