Εξάρα των Νέων του Παναθηναϊκού στην ΑΕΚ (6-0)

Η ομάδα Νέων του τριφυλλιού διέλυσε την αντίστοιχη της Ένωσης με 6-0. Χατ τρικ πέτυχε ο Σέχου

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού κόντρα στην αντίστοιχη της ΑΕΚ, με το τριφύλλι να πετυχαίνει τεράστια νίκη με 6-0. Οι πράσινοι διέλυσαν τους κιτρινόμαυρους έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Σέχου ο οποίος πέτυχε χατ τρικ.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 0-0 και τίποτε δεν προδίκαζε αυτό που θ’ ακολουθούσε από πλευράς τελικού σκορ.

Οι πράσινοι κατάφεραν πάντως σ’ έξι λεπτά (34’ – 40’) να πετύχουν τρία γκολ με τον Σκεντεράι ν’ ανοίγει το σκορ στο 34’ και τον Σερπέζη να διπλασιάζει τα τέρματα του τριφυλλιού δύο λεπτά αργότερα.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε και τρίτο γκολ πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τον Σέχου να κάνει το 3-0 στο 40’. Μέσα σε διάστημα έξι λεπτών οι πράσινοι πέτυχαν τρία γκολ διαλύοντας την άμυνα των κιτρινόμαυρων.

Ο Σέχου ήταν όπως προαναφέραμε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού κι έκανε το 4-0 στο 53’ με πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 με γκολ στο 63’ και στο 79’ ο Βαγιανίδης διαμόρφωσε το τελικό 6-0. Η ΑΕΚ είχε μόνο ένα δοκάρι στο 67’ με τον Χριστόπουλο.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.