Για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο κατηγορείται ο Κέβιν Σπέισι

Αντιμέτωπος με ποινική δίωξη για σεξουαλική επίθεση εναντίον ενός εφήβου, τον Ιούλιο του 2016, θα βρεθεί ο Αμερικανός ηθοποιός Κέβιν Σπέισι , σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Boston Globe, που επικαλείται τον εισαγγελέα του νησιού Ναντάκετ, κοντά στη Βοστώνη

Αντιμέτωπος με ποινική δίωξη για σεξουαλική επίθεση εναντίον ενός εφήβου, τον Ιούλιο του 2016, θα βρεθεί ο Αμερικανός ηθοποιός Κέβιν Σπέισι , σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Boston Globe, που επικαλείται τον εισαγγελέα του νησιού Ναντάκετ, κοντά στη Βοστώνη.

Η αστυνομία του νησιού ερευνούσε από τον Νοέμβριο του 2017 αυτήν την επίθεση, αφού η μητέρα του αγοριού κατήγγειλε τον ηθοποιό, σε μια συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, που επικαλείται τον τοπικό εισαγγελέα Μάικλ Ο’Κίφι, η κατηγορία ειςβάρος του πολυβραβευμένου ηθοποιού πρόκειται να απαγγελθεί επισήμως στις 7 Ιανουαρίου. Όταν το κίνημα #MeToo άρχισε να παίρνει διαστάσεις, ο Σπέισι κατηγορήθηκε από πολλούς άνδρες για σεξουαλική παρενόχληση και επιθέσεις όταν ήταν ανήλικοι και η καριέρα του στο Χόλιγουντ φαίνεται ότι καταρρέει.

Το γραφείο του εισαγγελέα του Ναντάκετ απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την υπόθεση αυτή.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.