Αποκάλυψη: Η ΑΕΚ για το 6άρι της εθνικής Φινλανδίας

Γκλεν Καμαρά προτάθηκε στην ΑΕΚ και εξετάζεται. Ο σκόρερ του 2ου γκολ των Φινλανδών κόντρα στην Εθνική, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Νταντί και στα 22 του θεωρείται «λαχείο»

Ηταν ο παίκτης που προκάλεσε τη μεγαλύτερη αίσθηση στην πρόσφατη οδυνηρή ήττα της Εθνικής από τη Φινλανδία στο Τάμπερε. Μάλιστα, ήταν ο παίκτης που «κλείδωσε» τη νίκη για τους Σκανδιναβούς, πετυχαίνοντας το τελικό 2-0 στο 90ό λεπτό. Ο λόγος για τον Γκλεν Καμαρά. Εναν παίκτη άγνωστο στο ελληνικό κοινό, αλλά γνωστό και μάλιστα… πολύ στις ελληνικές ομάδες. Και ειδικά στην ΑΕΚ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα του 22χρονου Φινλανδού αμυντικού μέσου, με καταγωγή από τη Σιέρα Λεόνε, είναι ένα από εκείνα που υπάρχουν στη λίστα της Ενωσης, ενόψει του μεταγραφικού παζαριού του Ιανουαρίου. Η περίπτωσή έχει προταθεί και εξετάζεται και από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τη… Σκοτία, η ομάδα που έχει ήδη κάνει ερωτήσεις και δείχνει πιο «ζεστή» για τον εξαιρετικό χαφ της Νταντί Γιουνάιτεντ, είναι οι Κιτρινόμαυροι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.