Ryanair: Ενισχύει την παρουσία της στην Αθήνα με 13 νέα δρομολόγια

Αναβαθμίζει την παρουσία της στο αεροδρόμιο της Αθήνας η Ryanair, κατά τη θερινή περίοδο του 2018, αξιοποιώντας

Αναβαθμίζει την παρουσία της στο αεροδρόμιο της Αθήνας η Ryanair, κατά τη θερινή περίοδο του 2018, αξιοποιώντας το πρόγραμμα παροχής κινήτρων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) για την ανάπτυξη των αεροπορικών εταιρειών. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, από τον εμπορικό διευθυντή της αεροπορικής εταιρείας χαμηλών ναύλων, κ. David Ο’ Brien, το πρόγραμμα ενισχύεται με 13 νέα δρομολόγια, καθώς και ένα επιπλέον αεροσκάφος στην βάση, που αντιστοιχεί σε συνολική επένδυση ύψους 500 εκατ. δολαρίων. Εκτιμάται ότι αυτή η εξέλιξη θα συμβάλλει στην διακίνηση σχεδόν 3 εκατ. επιβατών στο αεροδρόμιο της Αθήνας συνολικά για την επόμενη χρονιά, στηρίζοντας παράλληλα 2.250 παράπλευρες θέσεις εργασίας.

Τα 13 νέα δρομολόγια που θα προσφέρει η Ryanair, το καλοκαίρι του 2018, ενισχύουν εξολοκλήρου το δίκτυο εξωτερικού της εταιρείας από την Αθήνα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους εξής προορισμούς: Βίλνιους (2 εβδομαδιαίως), Βρόκλαου (2 εβδομαδιαίως), Γκντανσκ (2 εβδομαδιαίως), Ζέσουφ (1 εβδομαδιαίως), Κατοβίτσε (2 εβδομαδιαίως), Κρακοβία (2 εβδομαδιαίως), Λαπεενράντα (1 εβδομαδιαίως), Λοτζ (1 εβδομαδιαίως), Μέμμινγκεν, (2 εβδομαδιαίως), Μπάντεν Μπάντεν (2 εβδομαδιαίως), Μπιλούντ (1 εβδομαδιαίως), Πόζναν (2 εβδομαδιαίως) και Φρανκφούρτη (1 καθημερινώς).
«Έπειτα από μία σημαντική μείωση των τελών αεροδρομίου για νέα δρομολόγια κατά την επόμενη τριετία, η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το ενισχυμένο καλοκαιρινό πρόγραμμα Αθήνας, το οποίο περιλαμβάνει 13 νέους προορισμούς προς: Βίλνιους, Βρόκλαου, Γκντανσκ, Ζέσουφ, Κατοβίτσε, Κρακοβία, Λαπεενράντα, Λοτζ, Μέμμινγκεν, Μπάντεν Μπάντεν, Μπιλούντ, Πόζναν και Φρανκφούρτη. Μέσω των νέων δρομολογίων της καθώς και του 5ου αεροσκάφους στην βάση, η Ryanair θα συνδέει την Αθήνα με 31 δρομολόγια σε σύνολο το καλοκαίρι του 2018, συμβάλλοντας έτσι στην διακίνηση τριών εκατομμυρίων επιβατών στο αεροδρόμιο της Αθήνας το επόμενο έτος.
Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση του νέου καλοκαιρινού προγράμματος Αθήνας για το 2018, απελευθερώνουμε νέα προσφορά, με ναύλους των 14.99€ για ταξίδια έως τον Ιανουάριο, διαθέσιμη ως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (13 Οκτωβρίου). Καθώς η μοναδική αυτή προσφορά θα εξαντληθεί σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν σήμερα το www.ryanair.com ώστε να κάνουν κράτηση προτού εξαντληθεί» δήλωσε ο κ. Ο’ Brien.
Το Ελληνικό επιβατικό κοινό και οι επισκέπτες, μπορούν να πραγματοποιήσουν από τώρα κρατήσεις για ταξίδια έως τον Οκτώβριο του 2018, με ακόμα χαμηλότερους ναύλους και περισσότερα ταξιδιωτικά προνόμια ενόψει του προγράμματος «Always Getting Better», το οποίο συμπεριλαμβάνει :
– Μειωμένες χρεώσεις για παραδοτέες αποσκευές –μία τιμή των 25 ευρώ για κάθε αποσκευή των 20 κιλών
– Συνδεόμενες πτήσεις στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης και στο Μιλάνο Μπέργκαμο
– Νέα συνεργασία με το Erasmus Network προσφέροντας εκπτώσεις και εξατομικευμένη πλατφόρμα κρατήσεων
– Σύστημα αναγνώρισης φωνής Alexa voice recognition για αναζήτηση πτήσεων και ξενοδοχείων στο Ryanair. com

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.