Ο Τούρκος «πρέσβης» στα κατεχόμενα προκαλεί

«Ενδιαφέρουσα» χαρακτήρισε τη δήλωση του Πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα ότι το Κυπριακό είναι θέμα εισβολής της Τουρκίας στην Κύπρο, ο Τούρκος "πρέσβης" στη Λευκωσία, Ντεριά Κανμπάι, επειδή - είπε - "εκείνα τα χρόνια πιθανόν δεν ζούσε ακόμα (ο Αλέξης Τσίπρας) ή ήταν πολύ μικρό μωρό. Δεν θυμάται πως από τη δική του χώρα ήρθε εδώ ένας δολοφόνος και από τη δεκαετία του 1950 διενεργούσε εγκλήματα".

«Ενδιαφέρουσα» χαρακτήρισε τη δήλωση του Πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα ότι το Κυπριακό είναι θέμα εισβολής της Τουρκίας στην Κύπρο, ο Τούρκος «πρέσβης» στη Λευκωσία, Ντεριά Κανμπάι, επειδή –είπε – «εκείνα τα χρόνια πιθανόν δεν ζούσε ακόμα (ο Αλέξης Τσίπρας) ή ήταν πολύ μικρό μωρό. Δεν θυμάται πως από τη δική του χώρα ήρθε εδώ ένας δολοφόνος και από τη δεκαετία του 1950 διενεργούσε εγκλήματα«.
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Κανμπάι δέχθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του συνδέσμου οικογενειών «ηρώων» και αναπήρων πολέμου, υπό τον Ερτάν Ερσάν, ο οποίος είπε ότι η επίσκεψή τους στον Τούρκο «πρέσβη» πραγματοποιείται με την ευκαιρία της του εορτασμού της 43ης επετείου του συνδέσμου την εβδομάδα 23-28 Ιανουαρίου. «Με την Τουρκία ήμαστε όπως το κρέας και το νύχι», δήλωσε ο Ερσάν καταδικάζοντας την απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου 2016.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.