Κ. Χατζηδάκης: «Η κυβέρνηση έχει σπάσει το ρεκόρ στην επιβολή φόρων»«Η κυβέρνηση έχει σπάσει το ρεκόρ στην επιβολή φόρων»

Την Τετάρτη 04 Ιανουαρίου ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, μίλησε στον Βήμα Fm 99.5 για τους φόρους που θα επιβληθούν από το 2017, για το ενδεχόμενο απολύσεων στο Δημόσιο με κυβέρνηση τη ΝΔ και για τη συνάντηση Τσίπρα – Μητσοτάκη για το Κυπριακό

Την Τετάρτη 04 Ιανουαρίου ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, μίλησε στην εκπομπή των Άρη Ραβανού και Αργύρη Παπαστάθη για τους φόρους που θα επιβληθούν από το 2017, για το ενδεχόμενο απολύσεων στο Δημόσιο με κυβέρνηση τη ΝΔ και για τη συνάντηση Τσίπρα – Μητσοτάκη για το Κυπριακό. {{{ audio1 }}}


Για τους φόρους που θα επιβληθούν από το 2017:

«Η κυβέρνηση αυτή έχει σπάσει το ρεκόρ όλων των προηγούμενων ετών στην επιβολή φόρων υπό την έννοια ότι οι φόροι που επιβάλλονται είναι περισσότεροι ως ποσοστό του ΑΕΠ σε σχέση με όλα τα προηγούμενα χρόνια. Πάνω από ένας στους δύο Έλληνες χρωστούν στην εφορία, άρα είναι φανερό πως πρέπει να πάμε προς μια άλλη κατεύθυνση. Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μονόδρομος, υπάρχει άλλη, αλλά όσο περισσότερο παραμένει στην εξουσία τόσο τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα για την Ελλάδα».

Για το ενδεχόμενο απολύσεων στο Δημόσιο με κυβέρνηση τη ΝΔ:

«Ακούμε ανεύθυνες και αμετροεπείς δηλώσεις από το Μέγαρο Μαξίμου. Είναι αποτέλεσμα της αποτυχίας της κυβέρνησης και της συνειδητοποίησης ότι υπάρχει μια δημοσκοπική κατάρρευση».


Για τη συνάντηση Τσίπρα – Μητσοτάκη για το Κυπριακό:

«Η κυβέρνηση είναι βλαπτική για τον τόπο, μας γυρνά κάθε μήνα που περνά ολοένα και πιο πίσω, γι’αυτό το λόγο έχουμε θέσει το θέμα της πολιτικής αλλαγής. Για θέματα όπως είναι τα εθνικά, βάζουμε πάνω από όλα την Ελλάδα και πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρχει ένα πεδίο συζήτησης, εάν είναι δυνατόν και συνεννόησης. Άλλωστε η ΝΔ είχε ζητήσει για την τουρκική επιθετικότητα να γίνει συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής».



Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.