Ο Ρομπέρτο Κάρλος έθεσε τον Γκέκα εκτός Ακίσασπορ

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει στην Τουρκία η είδηση που μεταφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας και αναφέρουν πως ο Ρομπέρτο Κάρλος έθεσε εκτός ομάδας τον Φάνη Γκέκα, ο οποίος θα πρέπει να αναζητήσει αλλού την τύχη του. Η απόφαση αυτή ήρθε μόλις δύο μέρες πριν τον αγώνα της Ακίσασπορ κόντρα στην Γκαζιάντεπσπορ για την 28η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει στην Τουρκία η είδηση που μεταφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας και αναφέρουν πως ο Ρομπέρτο Κάρλος έθεσε εκτός ομάδας τον Φάνη Γκέκα, ο οποίος θα πρέπει να αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Η απόφαση αυτή ήρθε μόλις δύο μέρες πριν τον αγώνα της Ακίσασπορ κόντρα στην Γκαζιάντεπσπορ για την 28η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο Λαρισαίος επιθετικός δεν συμμετείχε στις προπονήσεις τις τελευταίες δέκα μέρες, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Η απόφαση βέβαια αυτή του πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν προπονητή της Ακισάρ προκάλεσε μεγάλη αίσθηση αφού ο Γκέκας πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην Τουρκία με 12 γκολ σε 24 αναμετρήσεις ενώ αποτελεί και αγαπημένο παιδί της εξέδρας.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.