Η κυβέρνηση Λιβερίας θα κινηθεί δικαστικά κατά του ασθενή με Εμπολα

Η κυβέρνηση της Λιβερίας ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί δικαστικά κατά του αμερικανού που νοσηλεύεται στο Ντάλας και πάσχει από Έμπολα, λέγοντας ότι είπε ψέματα στις Αρχές της αφρικανικής χώρας για την κατάσταση της υγείας του. «Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και αναμένουμε την επιστροφή του στη Λιβερία» αναφέρουν οι Αρχές.

Η κυβέρνηση Λιβερίας θα κινηθεί δικαστικά κατά του ασθενή με Εμπολα

Η κυβέρνηση της Λιβερίας ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί δικαστικά κατά του αμερικανού που νοσηλεύεται στο Ντάλας και πάσχει από Έμπολα, λέγοντας ότι είπε ψέματα στις Αρχές της αφρικανικής χώρας για την κατάσταση της υγείας του.

«Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και αναμένουμε την επιστροφή του στη Λιβερία» αναφέρουν οι Αρχές.

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι της χώρας, όταν ο Ντάνκαν αναχωρούσε από τη Λιβερία συμπλήρωσε ένα ερωτηματολόγιο, στο οποίο δήλωνε υπεύθυνα ότι ουδείς από τους συγγενείς του έπασχε από τον ιό.

Στην πραγματικότητα όμως, όπως εξήγησε ο υφυπουργός Υγείας της Λιβερίας, ο Ντάνκαν είχε μεταφέρει ο ίδιος σε νοσοκομείο της Μονρόβια συγγενή του, ο οποίος έπασχε από τη νόσο.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version