Γιαούρτι, το δροσερό

Για τους λάτρεις των γαλακτοκομικών προϊόντων το τυροκομείο Κωσταρέλου δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, καθώς από το 1937 δημιουργεί με μεράκι και αφοσίωση προϊόντα πιστά στις παραδοσιακές μεθόδους παρασκευής.

Το γνωστό τυροκομείο όμως αγαπά και την εξέλιξη και για αυτό παρουσιάζει ένα νέο προϊόν, το στραγγιστό αιγοπρόβειογιαούρτι με 2% λιπαρά. Οπως και όλα τα γιαούρτια του Κωσταρέλου, έτσι και αυτό είναι φτιαγμένο με τον παραδοσιακό χειροποίητο τρόπο. Τουτέστιν το γιαούρτι στραγγίζεται με φυσικό τρόπο σε πάνινες σακούλες, ώστε να χάσει μεγάλο μέρος των υγρών του και να αποκτήσει έντονη κρεμώδη υφή. Σε αυτό βέβαια συμβάλλει καθοριστικά και ηεξαιρετική πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια στο Τυροκομείο Κωσταρέλου, το γάλα δηλαδή από κοπάδια μικρόσωμων ντόπιων φυλών που βόσκουν ελεύθερα.

Λεωφ. Πεντέλης 46, Βριλήσσια τηλ. 210 8104 470 και 26οχλμ Λ. Μαρκοπούλου, Μαρκόπουλος, τηλ. 22990 25569

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.