ΑΠΘ: Διεθνής πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση πρύτανη

Διεθνή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου απηύθυνε το Συμβούλιο Διοίκησης του Ιδρύματος. Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων λήγει στις 2 Μαΐου. Οι υποψήφιοι για τη θέση του πρύτανη πρέπει να είναι καθηγητές πρώτης βαθμίδας σε ΑΕΙ της Ελλάδας ή του εξωτερικού, να κατέχουν ελληνική ιθαγένεια και άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας, αναγνωρισμένο κύρος και σημαντική διοικητική εμπειρία.

Διεθνή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου απηύθυνε το Συμβούλιο Διοίκησης του Ιδρύματος.

Η πρόσκληση αφορά κάθε ενδιαφερόμενο που διαθέτει τα νόμιμα προσόντα, όπως προβλέπονται από το νόμο 4009/2011 και τις τροποποιήσεις του.

Οι υποψήφιοι για τη θέση του πρύτανη πρέπει να είναι καθηγητές πρώτης βαθμίδας σε ΑΕΙ της Ελλάδας ή του εξωτερικού, να κατέχουν ελληνική ιθαγένεια και άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας, αναγνωρισμένο κύρος και σημαντική διοικητική εμπειρία.

Η ιδιότητα του πρύτανη είναι ασυμβίβαστη με κάθε επαγγελματική απασχόληση εκτός του Ιδρύματος, καθώς και με την κατοχή έμμισθης θέσης στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα.

Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων λήγει στις 2 Μαΐου 2014 και ώρα 14.00 και μπορεί να γίνει προσωπικά και με εξουσιοδότηση στη γραμματεία του Συμβουλίου του ΑΠΘ, με συστημένη επιστολή ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση council-secretary@auth.gr.

Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να αποσταλεί επίσης έντυπη αίτηση με όλα τα προβλεπόμενα έγγραφα σε έντυπη μορφή.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.