Γιουρόπα Λιγκ: Ηττα του Ατρομήτου από την Αλκμααρ

Αντιμέτωπος με μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση θα βρεθεί σήμερα (19.30, Novasports 2) ο Ατρόμητος καθώς θα αντιμετωπίσει την ολλανδική Αλκμααρ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον φέρει πιο κοντά στους ομίλους για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε 3-1 από την Αλκμααρ στο Περιστέρι, στο πρώτο ματς για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και απομακρύνεται από το όνειρο για πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Οι Γκούντμουντσον (51΄, +90΄) και Αρον Γιόχανσον (74΄) πέτυχαν τα γκολ των φιλοξενούμενων, ενώ μείωσε (σε 2-1) με πέναλτι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στο 76΄. Η ρεβάνς θα γίνει την επόμενη Πέμπτη 29 Αυγούστου στην Ολλανδία.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Πίτου Γκαρσία, Δημούτσος (70΄ Μπρίτο), Μπάλλας (84΄ Καραμάνος), Καραγκούνης (61΄ Ναπολεόνι), Ούμπιντες, Παπαδόπουλος.

ΑΛΚΜΑΑΡ (Γκέρτγιαν Φερμπέικ): Εστέμπαν, Φιεργκέβερ, Γκουβελέουβ, Βάιτενς, Μ. Γιόχανσον, Ελμ (71΄ Οφερτοομ), Χένρικσεν, Γκούντελι, Μπέερενς (86΄ Μάρτενς), Γκούτνμουντσον, Α. Γιόχανσον (+90 Χάους).

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.