Με 46χρονο ζάμπλουτο ξενοδόχο βγαίνει η 55χρονη Σάρον Στόουν

Με τον 46χρονο μεγαλοεπιχειρηματία Μάικλ Γουντίκα, ιδιοκτήτη του 31.000 τετραγωνικών μέτρων East Hampton Studio και Enclave Inn Hotel στην περιοχή Χάμπτον έξω από τη Νέα Υόρκη βγαίνει η Σάρον Στόουν.

Το νέο αμόρε της 55χρονης Σάρον Στόουν, ωστόσο, δεν τη συνόδευσε τον Απρίλιο τον περασμένο μήνα στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών όπου η σταρ έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις στον κόκκινο τάπητα. Το ειδύλλιο ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα.

«Είναι πολύ καλοί ο ένας για τον άλλο», ανέφερε μια πηγή στη New York Post. Μόλις τον περασμένο Ιανουάριο η ηθοποιός χώρισε από το αργεντίνικης καταγωγής μοντέλο, Μάρτιν Μίκα, ετών μόλις 27, μετά από οκτάμηνη σχέση. Παρ’ ότι η ίδια δεν έδειξε να προβληματίζεται από τη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους, ωστόσο, στην πορεία αποδείχτηκε ότι δεν έχουν πολλά κοινά να μοιραστούν. «Τα πάθη της είναι η φιλανθρωπία, η πολιτική και ο ακτιβισμός. (Εκείνος) δεν ήταν “μέσα” σε κανένα απ’ αυτά…»

Η Σάρον Στόουν έχει τρεις υιοθετημένους γιους, τον 13χρονο Ρόαν τον οποίο υιοθέτησε με τον πρώην της σύζυγο, Φιλ Μπρόνσταϊν, καθώς επίσης και τον οκτάχρονο Λερντ αλλά και τον εξάχρονο Κουιν.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.