Ολυμπιακός: Πανέτοιμος για τον «τελικό» του πρωταθλήματος

Τα γιορτινά του φοράει ο Πειραιάς για να υποδεχθεί την Κυριακή την ΑΕΚ (19.30). Οι ερυθρόλευκοι με νίκη κατακτούν και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να στεφθούν πρωταθλητές πριν τη σέντρα του αγώνα με την ΑΕΚ. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να μην νικήσουν το Σάββατο ο Αστέρας Τρίπολης (υποδέχεται τον Παναρκαδικό) και ο ΠΑΟΚ (αγωνίζεται στα Χανιά με τον Πλατανιά). Το σενάριο αυτό έχει όμως ελάχιστες πιθανότητες.

Τα γιορτινά του φοράει ο Πειραιάς για να υποδεχθεί την Κυριακή την ΑΕΚ (10/3, 19.30). Οι Ερυθρόλευκοι με νίκη κατακτούν και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να στεφθούν πρωταθλητές πριν τη σέντρα του αγώνα με την ΑΕΚ. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να μην νικήσουν το Σάββατο ο Αστέρας Τρίπολης (υποδέχεται τον Παναρκαδικό) και ο ΠΑΟΚ (αγωνίζεται στα Χανιά με τον Πλατανιά). Το σενάριο αυτό έχει όμως ελάχιστες πιθανότητες.
Ο Μίτσελ προετοιμάζει τους παίκτες του για τον αγώνα της χρονιάς, σαν να είναι ο τελικός του πρωταθλήματος. Το «Γ. Καραϊσκάκης» αναμένεται να γεμίσει έπειτα από πολλούς μήνες και η τεχνική ηγεσία θέλει να προσφέρει την καλύτερη δυνατή παράσταση στους οπαδούς της ομάδας.
Στη διάθεση του ισπανού προπονητή βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές, γεγονός σπάνιο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Νταβίντ Φουστέρ που ήταν και ο τελευταίος τραυματίας είναι σε θέση να αγωνιστεί, ενώ η παρουσία του Πάμπλο Πίνο εξαρτάται από τη διοίκηση καθώς ο Κολομβιανός από τότε που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα δεν υπολογίζεται.
Η προπόνηση της Παρασκευής (8/3) περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, διπλό κατοχής της μπάλας και πίεση στον αντίπαλο, αλλά και ιδιαίτερα «μαθήματα» σε εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ.
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το πρωί του Σαββάτου με προπόνηση στις 10.30. Αμέσως μετά ο Μίτσελ θα ανακοινώσει τους 18 που θα συμμετάσχουν στην αποστολή και οι οποίοι θα κάνουν χαλάρωμα την Κυριακή το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.