Πανθρακικός – Παναθηναϊκός 1-0

Μπορεί οι επιθετικοί του Παναθηναϊκού να μην μπορούσαν να σκοράρουν στο ματς με τον Πανθρακικό, το έκανε ωστόσο ένας πρώην άσος του «τριφυλλιού» για τους άλλους... πράσινους όμως! Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ήταν αυτός που «σκότωσε» την παλιά ομάδα του και έδωσε παράλληλα την πρώτη νίκη στην τωρινή ομάδα του, που είναι και η πρώτη της ομάδας της Κομοτηνής στο εφετινό πρωτάθλημα. Ο Πανθρακικός έσπασε παράλληλα και την κακή παράδοση (ο Παναθηναϊκός είχε 4 νίκες σε ισάριθμα ματς).

Μπορεί οι επιθετικοί του Παναθηναϊκού να μην μπορούσαν να σκοράρουν στο ματς με τον Πανθρακικό, το έκανε ωστόσο ένας πρώην άσος του «τριφυλλιού» για τους άλλους… πράσινους όμως! Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ήταν αυτός που «σκότωσε» την παλιά ομάδα του και έδωσε παράλληλα την πρώτη νίκη στην τωρινή ομάδα του, που είναι και η πρώτη της ομάδας της Κομοτηνής στο εφετινό πρωτάθλημα. Ο Πανθρακικός έσπασε παράλληλα και την κακή παράδοση (ο Παναθηναϊκός είχε 4 νίκες σε ισάριθμα ματς).

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να πιέζει, αλλά η πρώτη ευκαιρία στο ματς ήρθε για τους γηπεδούχους. Στο 14′ μετά από λάθος του Ζέκα βγήκαν στην αντεπίθεση, η μπάλα κατέληξε στον Μπαϊκαρά που αστόχησε μόνος απέναντι στον Καρνέζη, ο οποίος είχε κλείσει έξυπνα το οπτικό του πεδίο. Ένα λεπτό μετά ο Πανθρακικός έχασε νέα ευκαιρία με την κεφαλιά του Παπαδόπουλου να φεύγει ελάχιστα άουτ. Στο 32΄ ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Φορναρόλι έβγαλε εξαιρετική κάθετη μπαλιά στον Κουΐνσι, ο οποίος νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Κουτσόπουλο. Στη συνέχεια νέα προσπάθεια του Φορναρόλι δεν βρήκε το στόχο. Οι δύο ομάδες είχαν από δύο καλές ευκαιρίες πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 33΄ ο Παπαδόπουλος βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας του Παναθηναϊκού, προσπάθησε να κάνει προβολή, όμως βγήκε και καθάρισε ο Καρνέζης, και στο 43′ μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Σισοκό και σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι «πράσινοι» ήταν πιο επιθετικοί και προσπάθησαν για το γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη. Στο 61΄ μετά από πολύ ωραία μπαλιά του Χριστοδουλόπουλου στον Κουΐνσι, ο Γκανέζος κλείστηκε και σπατάλησε ακόμη μια ευκαιρία. Ο Τοτσέ στο 77′ είδε το γκολ που πέτυχε να ακυρώνεται σωστά λόγω οφ σάιντ, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Ισπανός κατάφερε να αστοχήσει από τη μικρή περιοχή σε κεφαλιά. Τελικά το γκολ ήρθε για την ομάδα της Κομοτηνής από έναν πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος στο 83′ με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη για να κάνει το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Κίτρινες: Μακροδημήτρης, Στάθης, Σαρακατσάνος – Σπυρόπουλος, Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος, Βιτόλο

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Στάθης (66΄ Σκλιοπίδης), Βαϊρουά (77΄ Μουναφο), Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σερφά, Μακροδημήτρης, Χρήστου, Μπαϊκαρά (66΄ Μίνγκα), Σαρακατσάνος, Λαδάκης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σισοκό, Πίντο, Ζέκα, Βιτόλο, Χριστοδουλόπουλος (68΄ Μαυρίας), Σεϊταρίδης (59΄ Μαρίνος), Φορναρόλι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κουίνσι (70΄ Τοτσέ).

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.