Η παρέμβαση του λαού

Μέγα το πλήθος και το πάθος επίσης στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τα τεκταινόμενα. Οπως και η οργή· απροσμέτρητη. Ιδιαιτέρως των νέων, οι προσδοκίες των οποίων έχουν καταπέσει στο ναδίρ, καθώς νιώθουν ότι δεν έχουν μέλλον στην χώρα που τους γέννησε. Είναι φανερό πια στον καθένα ότι ο λαός επεμβαίνει στις εξελίξεις, δείχνει με τη συμμετοχή και την αντίδρασή του ότι δεν εγκρίνει όσα γίνονται και κυρίως με τον τρόπο που γίνονται. Και προφανέστατα δεν μπορεί να αγνοηθεί η αντίδρασή του. Η αλήθεια είναι βεβαίως ότι η κυβέρνηση οφείλει να υπηρετήσει τα συμφέροντα της χώρας με όποιο κόστος.

Μέγα το πλήθος και το πάθος επίσης στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τα τεκταινόμενα. Οπως και η οργή· απροσμέτρητη. Των νέων ιδιαιτέρως, οι προσδοκίες των οποίων έχουν καταπέσει στο ναδίρ, καθώς νιώθουν ότι δεν έχουν μέλλον στην χώρα που τους γέννησε.

Είναι φανερό πια στον καθένα ότι ο λαός επεμβαίνει στις εξελίξεις, δείχνει με τη συμμετοχή και την αντίδρασή του ότι δεν εγκρίνει όσα γίνονται και κυρίως με τον τρόπο που γίνονται.

Και προφανέστατα δεν μπορεί να αγνοηθεί η αντίδρασή του.

Η αλήθεια είναι βεβαίως ότι η κυβέρνηση οφείλει να υπηρετήσει τα συμφέροντα της χώρας με όποιο κόστος.

Ωστόσο η χώρα δεν κυβερνάται με το λαό αντίθετο. Γι’ αυτό όταν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, η προσφυγή στις κάλπες είναι επιβεβλημένη. Ώστε να οικοδομηθεί μια νέα συμφωνία με τον ελληνικό λαό, χωρίς την οποία τίποτε δεν γίνεται.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.