Παραβίασαν το You Tube της Lady Gaga

Ακόμα και ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της διεθνούς μουσικής σκηνής δεν είναι προστατευμένο από την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Περί ποίου ο λόγος; Μα φυσικά για τη Lady Gaga , την καλλιτέχνιδα που έχει χρησιμοποιήσει όσο κανείς τα social media προς όφελός της. Δυστυχώς, όμως, ο λογαριασμός You Tube της Lady Gaga σταμάτησε προσωρινά τη λειτουργία του την Πέμπτη. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η διακοπή έγινε λόγω πολλών και σοβαρών παραβιάσεων της πολιτικής του You Tube σε σχέση με τα πνευματικά δικαιώματα.

Μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης η λειτουργία του είχε αποκατασταθεί προς μεγάλη τέρψη των αμέτρητων θαυμαστών της Lady Gaga στο Διαδίκτυο, γνωστών και ως «μικρά τέρατα» – όπως τους αποκαλεί η ίδια.

Η ιδιοκτήτρια του You Tube, Google Inc. αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο πάνω στο γεγονός. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός «ladygagaofficial» είναι ένας από τους δύο του φαινομένου της σύγχρονης μουσικής σκηνής. Η ίδια έχει επίσης έναν – απρόσβλητο προς το παρόν – λογαριασμό Vero το οποίο έχει περισσότερα από 1,6 δις views και συνήθως φιλοξενεί το ντεμπούτο των δικών της βίντεο. Συνιδιοκτήτριες του Vero είναι οι Universal Music Group and Sony Entertainment,

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.