Φιλική «τεσσάρα» της Αργεντινής επί της Αλβανίας (video)

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της Αργεντινής για το Κόπα Αμέρικα που θα φιλοξενήσει από τις . Μάλιστα, η Αλμπιτσελέστε έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση καθώς σε φιλική αναμέτρηση επικράτησε άνετα της Αλβανίας 4-0.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της Αργεντινής για το Κόπα Αμέρικα που θα φιλοξενήσει από την 1η ως τις 24 Ιουλίου. Μάλιστα, η Αλμπιτσελέστε έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση καθώς σε φιλική αναμέτρηση επικράτησε άνετα της Αλβανίας 4-0.

Το σκορ άνοιξε στο 5′ ο Εζέκιελ Λαβέτσι, ενώ στο 43′ ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε το 2-0. Ο Σέρχιο Αγουέρο «έγραψε» το 3-0 στο 76′ και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κάρλος Τέβες στο 90′.

Να σημειωθεί ότι ο έμπειρος αμυντικός της Ιντερ Χαβιέρ Ζανέτι πραγματοποίησε την 140ή συμμετοχή του με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Αργεντινή: Ρομέρο, Ζανέτι, Μπουρντίσο, Γ. Μιλίτο, Ρόχο (46′ Σαμπαλέτα), Μπανέγκα, Μαστσεράνο, Μπίγλια (46′ Γκάγκο), Ντι Μαρία (46′ Τέβες), Μέσι, Λαβέτσι (61′ Αγουέρο).

Αλβανία
: Μπεκιάι (74′ Χίντι), Βανγκέλι, Λίλα, Βέλιου, Βράπι (81′ Αράπι), Μουζάκα, Αλμούκα, Μπούλκου, Μπακάι (67′ Βαγιούσι), Καπλάνι (67′ Σαλάι), Βίλα (46′ Χίκα).

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.