Στον… ψηφιακό ιστό της Εφορίας

Μια μικρή ομάδα υπαλλήλων της ΑΑΔΕ βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία και τη λειτουργία εύχρηστων πλατφορμών για ψηφιακές υπηρεσίες για πολίτες και επιχειρήσεις

Δεν γνωρίζω αν μέχρι τώρα έχετε βρεθεί στη θέση εκείνη για να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα: «Αμεσα μεταφέρεστε στο περιβάλλον της σύσκεψης με τον εκπρόσωπο της ΑΑΔΕ. Πριν επιλέξετε «Συμμετοχή τώρα» ελέγξτε την κάμερα και το μικρόφωνό σας ώστε να είναι ενεργοποιημένα» ή ακόμη καλύτερα, το μήνυμα: «Βρίσκεστε στο περιβάλλον της συνομιλίας και αρχίζει η διαδικασία απόδοσης κλειδαρίθμου». Δύο μηνύματα που συνοδεύουν τη χρήση της πλατφόρμας myAADElive – στην πλατφόρμα πάνω στην οποία «πατάει» και η λειτουργία του πρώτου ψηφιακού onboarding με βιντεοκλήση για κλειδάριθμο. Μάλιστα, σύμφωνα με τους προγραμματισμούς της διοίκησης της ΑΑΔΕ στην πλατφόρμα θα συνεχίσει η «φόρτωση» και νέων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα στο 2021 μέσω αυτής της πλατφόρμας θα γίνεται δυνατή η χορήγηση ΑΦΜ καθώς και η σύσταση ατομικής επιχείρησης.

Περιεχόμενο για συνδρομητές

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Έχετε ήδη συνδρομή;Μπορείτε να συνδεθείτε από εδω

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.