ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Έχεις δυο λεπτά να πούμε γιατί οι άνδρες σήμερα δεν κάνουν σχέσεις;

Έχεις δυο λεπτά να πούμε γιατί οι άνδρες σήμερα δεν κάνουν σχέσεις; 1

Γιατί εμείς πρέπει να αποκτούμε μεταπτυχιακό στη συναισθηματική διαχείρισή τους και τελικά, είναι ένα ζήτημα φύλου ή οι σχέσεις είναι δύσκολες για όλους;

ΑΠΟ GRACE TEAM

Στο νέο επεισόδιο του «Έχεις Δύο Λεπτά;», η Ειρήνη Ζουρνατζή και η Έλενα Πάκου αφήνουν στην άκρη τις φιλτραρισμένες απαντήσεις και μπαίνουν με φόρα στον πυρήνα ενός ερωτήματος που απασχολεί χιλιάδες γυναίκες είτε το λένε δυνατά είτε το κρατούν για τον ψυχολόγο τους:

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να κάνεις σχέση το 2025;

Με αφορμή προσωπικές (πικάντικες, γαργαλιστικές αλλά και απόλυτα relatable) εμπειρίες, η Ειρήνη και η Έλενα ξετυλίγουν το κουβάρι των ερωτικών τους διαδρομών από τα φλερτ που άρχισαν σαν ταινία και τελείωσαν με προδοσία μέχρι τις πρώτες προσπάθειες… επανένταξης μετά το διαζύγιο.

Και κάπως έτσι φτάνουμε στην ανάγκη για το περιβόητο: «Πτυχίο Χειρισμού Προβληματικών Αρρένων».

Γιατί πλέον το να καταφέρεις να αποκωδικοποιήσεις έναν άνδρα, θέλει όχι μόνο υπομονή και πείρα, αλλά και τη σοφία να σταματήσεις την ανάλυση όταν αρχίσει να γίνεται αυτοκαταστροφική και πάνω απ’ όλα ειλικρίνεια και ξεκάθαρα “θέλω”.

Σε αυτό το επεισόδιο θα ακούσετε:

  • Είναι τελικά η  "προβληματική" συμπεριφορά προνόμιο μόνο των αντρών; Και πότε είναι κάτι που εμείς επιτρέπουμε;
  • Πώς τελικά οι εμπειρίες με δύσκολους συντρόφους σε βοηθούν να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις, αλλά κυρίως... τι δεν θέλεις.
  • Και τι γίνεται με όλα αυτά τα dating apps; Βλάπτουν ή διευκολύνουν την κατάσταση;

Χιούμορ, αυτοσαρκασμός, εξομολογήσεις και μια υγιής δόση αλήθειας χωρίς ενοχές. Έχεις Δύο Λεπτά;

Ακούστε το επεισόδιο στο Spotify & τα Apple Podcasts.

Ακολουθήστε το «Έχεις Δύο Λεπτά;» για περισσότερες εξομολογήσεις, αναλύσεις και ρεαλιστικούς διαλόγους για τη ζωή, την μητρότητα και όλα όσα δεν λέμε πάντα φωναχτά.


Από την τάξη στη Βουλή: Η Υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης

Τι σημαίνει να έχεις υπάρξει δασκάλα πριν γίνεις Υπουργός Παιδείας; Η Σοφία Ζαχαράκη, Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού δεν μιλά ως επαγγελματίας πολιτικός αλλά ως εκπαιδευτικός που έχει διδάξει σε όλες τις βαθμίδες, έχει δουλέψει παράλληλα σε διαφορετικά σχολεία για να συμπληρώσει το ωράριο της, έχει κάνει μάθημα σε παιδιά διαφορετικών ηλικιών, δυνατοτήτων και κοινωνικού στάτους.


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ