Μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε να φτιάξετε ένα αφράτο ζουμερό γλυκό με ινδική καρύδα, γαρνιρισμένο με κρέμα και αγαπημένα φρούτα; Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έχει όλα τα μυστικά!
Υλικά
200 gr βούτυρο μαλακό
200 gr ζάχαρη
4 μεσαία αυγά, (200 γρ.)
200 gr αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, κοσκινισμένο
50 gr ινδική καρύδα
Ξύσμα από 1 λεμόνι
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
250 ml φρέσκο γάλα
250 ml ζαχαρούχο γάλα
250 ml ξινόγαλο
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ
350 gr κρέμα γάλακτος κρύα χτυπημένη
200 gr στραγγιστό γιαούρτι
Φρέσκα φρούτα εποχής σε κομμάτια
Άχνη ζάχαρη
Για να μάθετε την εκτέλεση, μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο argiro.gr, εκεί όπου δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά.
