Με την απλότητα και την αυθεντική γεύση που χαρακτηρίζει τις συνταγές της, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας προτείνει ένα παγωτό που κλείνει μέσα του όλη τη φρεσκάδα του καλοκαιριού.
Το πεπόνι –ιδανικά αργίτικο για έντονο χρώμα και γλυκιά γεύση– συνδυάζεται με αγνό μέλι και κρεμώδες γιαούρτι, δημιουργώντας ένα ελαφρύ και απολαυστικό επιδόρπιο. Μόλις τρία υλικά, λίγα λεπτά προετοιμασίας και έχετε έτοιμο ένα παγωτό που μπορείτε να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας, χωρίς τύψεις.

Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
