Βρισκόμαστε στη Μεγάλη Εβδομάδα και οι περισσότεροι από εμάς, έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες. Τσουρέκια, κουλουράκια, κόκκινα αυγά, πασχαλινό ψωμί και πολλά ακόμη που γίνονται σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα, μια συγκεκριμένη μέρα και φυσικά με λαχταριστές συνταγές από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και το argiro.gr.
Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις αφορά τα πασχαλινά κουλουράκια, προσπαθώντας να μάθουμε όλα τα μυστικά της επιτυχίας τους. Τι κάνει η αμμωνία; Τι αλεύρι βάζουμε; Τι βούτυρο βάζουμε;
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έχει τη λύση! Όποια συνταγή με αμμωνία ή χωρίς κι αν επιλέξετε, βάλτε σίγουρα τα παιδιά σας να συμμετέχουν. Θα λατρέψουν την διαδικασία. Μιας και γίνονται και χωρίς μίξερ, είναι εύκολη για να τα φτιάξετε όλοι φέτος το Πάσχα, ακολουθώντας οπωσδήποτε τα μυστικά της.

Πριν ξεκινήσετε να θυμάστε ότι όλα τα υλικά, πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Χρησιμοποιήστε ένα καλό βούτυρο και ολόφρεσκα αυγά, γιατί αυτά θα δώσουν άρωμα και μοναδική γεύση. Η ζάχαρη πρέπει να είναι ψιλή κρυσταλλική για να λιώσει σωστά μέσα στο βούτυρο.