ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Τα μυστικά της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για τα καλύτερα πασχαλινά κουλουράκια

Τα μυστικά της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για τα καλύτερα πασχαλινά κουλουράκια 1
IStock

Αν κάθε φορά αγωνιάτε για το αποτέλεσμα και κοιτάτε συνέχεια το φούρνο, υπάρχουν κάποια μυστικά που θα σας εγγυηθούν το πιο λαχταριστό αποτέλεσμα!

ΑΠΟ GRACE TEAM

Βρισκόμαστε στη Μεγάλη Εβδομάδα και οι περισσότεροι από εμάς, έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες. Τσουρέκια, κουλουράκια, κόκκινα αυγά, πασχαλινό ψωμί και πολλά ακόμη που γίνονται σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα, μια συγκεκριμένη μέρα και φυσικά με λαχταριστές συνταγές από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και το argiro.gr.

Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις αφορά τα πασχαλινά κουλουράκια, προσπαθώντας να μάθουμε όλα τα μυστικά της επιτυχίας τους. Τι κάνει η αμμωνία; Τι αλεύρι βάζουμε; Τι βούτυρο βάζουμε;

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έχει τη λύση! Όποια συνταγή με αμμωνία ή χωρίς κι αν επιλέξετε, βάλτε σίγουρα τα παιδιά σας να συμμετέχουν. Θα λατρέψουν την διαδικασία. Μιας και γίνονται και χωρίς μίξερ, είναι εύκολη για να τα φτιάξετε όλοι φέτος το Πάσχα, ακολουθώντας οπωσδήποτε τα μυστικά της.

Τα μυστικά της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για τα καλύτερα πασχαλινά κουλουράκια 2
IStock

Πριν ξεκινήσετε να θυμάστε ότι όλα τα υλικά, πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Χρησιμοποιήστε ένα καλό βούτυρο και ολόφρεσκα αυγά, γιατί αυτά θα δώσουν άρωμα και μοναδική γεύση. Η ζάχαρη πρέπει να είναι ψιλή κρυσταλλική για να λιώσει σωστά μέσα στο βούτυρο.

Χτυπήστε πολύ καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη, με μίξερ χειρός ή με σύρμα. Πρέπει να λιώσει καλά η ζάχαρη και να αφρατέψει το μείγμα. Να γίνει κρέμα. Έτσι θα καραμελώσει σωστά η ζάχαρη στο ψήσιμο και θα βγουν τραγανά.

Ανακαλύψτε περισσότερα tips για τα καλύτερα πασχαλινά κουλουράκια στο argiro.gr.

ΑΠΟΡΡΗΤΟ