Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου προτείνει μια πανεύκολη, γρήγορη και απολαυστική λύση: παγωτό ξυλάκι με μόνο τρία υλικά.
Η συνταγή θυμίζει frozen yoghurt, είναι ελαφριά, δροσερή και προσαρμόζεται σε ό,τι φρούτο αγαπάτε περισσότερο, χαρίζοντας διαφορετικό χρώμα και άρωμα κάθε φορά. Μια ιδέα που θα λατρέψετε το καλοκαίρι, είτε για να την απολαύσετε μόνοι, είτε να τη μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΞΥΛΑΚΙ
250 gr μύρτιλα φρέσκα ή κατεψυγμένα
350 gr στραγγιστό γιαούρτι
1 κ.σ. μέλι ή άλλο γλυκαντικό
Για να μάθετε την εκτέλεση, μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο argiro.gr, εκεί όπου δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά.
