Όταν η δροσιά του παγωτού συναντά την πλούσια, βελούδινη γεύση του cheesecake και την φρεσκάδα της φράουλας, το αποτέλεσμα είναι απλά ακαταμάχητο - φυσικά με όλα τα μυστικά από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Αυτή η εύκολη συνταγή για παγωτό cheesecake φράουλα συνδυάζει λίγα υλικά με μεγάλες απολαύσεις, προσφέροντας μια γλυκιά απόδραση για όλη την οικογένεια. Ιδανικό για τις ζεστές μέρες, αλλά και κάθε στιγμή που θέλετε να απολαύσετε κάτι ξεχωριστό και σπιτικό. Με απλά βήματα, θα φτιάξετε ένα γλύκισμα που θα κλέψει τις καρδιές μικρών και μεγάλων.
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ
400 gr φρέσκο τυρί κρέμα
200 gr κρέμα γάλακτος 35%
300 gr ζαχαρούχο γάλα
1 λάιμ, (ξύσμα και χυμό)
ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ
250 gr μπισκότα
125 gr βούτυρο
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΑΟΥΛΑ
500 gr μικρές φράουλες
100 gr ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.σ. κορν φλάουρ
½ λάιμ (χυμό και φλούδα)
3 κ.σ. νερό
Για να μάθετε την εκτέλεση, μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο argiro.gr, εκεί όπου δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά.
