Αν ψάχνετε για ένα γλυκό που να απολαυστικό σε κάθε μπουκιά, αυτό το γλυκό ψυγείου είναι η ιδανική λύση. Σοκολατένιο μαμαδίστικο γλυκό ψυγείου με παντεσπάνι, σας στέλνει στον παράδεισο -φυσικά με όλα τα μυστικά από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
250 gr
μαργαρίνη 200 gr
κουβερτούρα 4
μεγάλα αυγά 350 gr
ζάχαρη 1 κ.γ.
υγρή βανίλια ή κάψουλα βανίλιας 1/4 φλ.
λικέρ Αμαρέτο 1 κ.γ.
μπέικιν πάουντερ 125 gr
αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή που φουσκώνει μόνο του 150 gr
καρυδόψιχα ψιλοκομμένη 150 gr
σοκολάτα λευκή 1 πρέζες
αλάτι
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
1 lt
φρέσκο γάλα 100 gr
ζάχαρη 100 gr
άνθος αραβοσίτου βανίλια ή κορν φλάουρ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
200 gr
κουβερτούρα 300 gr
κρέμα γάλακτος 35% 2 κ.σ.
Αμαρέτο 1 κ.σ.
μέλι
Για να μάθετε την εκτέλεση, μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο argiro.gr, εκεί όπου δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά.
