ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Star Quality: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και ο Αλέκος Σακελλάριος στο Παρίσι το 1966

Star Quality: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και ο Αλέκος Σακελλάριος στο Παρίσι το 1966 1

Μια ιστορική λήψη μάς ταξιδεύει στο χρόνο.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και ο Αλέκος Σακελλάριος στο Παρίσι για την Γαλλική πρεμιέρα της «Αλίκης στο Ναυτικό» τον Δεκέμβριο του 1966, πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας στις Ελληνικές αίθουσες.

Star Quality: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και ο Αλέκος Σακελλάριος στο Παρίσι το 1966 2

Στη Γαλλία το φιλμ προβλήθηκε με τίτλο ‘’La fille de l’ Amiral’’, «Η κόρη του ναυάρχου» και το πάρτι της πρεμιέρας είχε ιδιαίτερα ελληνικό χρώμα με μπουζούκια και ζεϊμπέκικα.

Το ζεύγος των πρωταγωνιστών ωστόσο έμεινε μόλις 24 ώρες στην Γαλλική πρωτεύουσα καθώς έπρεπε να επιστρέψουν στο θέατρο «Κεντρικόν» όπου παρουσίαζαν το έργο του Στέφεν Σβάιχ «Του φτωχού τ’ αρνί».


Δίαιτες, κιλά και εξομολογήσεις για την εικόνα μας στο πιο ειλικρινές podcast

Στο νέο επεισόδιο του podcast «Έχεις Δύο Λεπτά;», η Έλενα Πάκου και η Δέσποινα Δημά συζητούν για τα κιλά, τις δίαιτες και τις σκέψεις για την εικόνα μας που όλες κάνουμε λίγο - πολύ.


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ