Η παρουσία του Johnny Depp στο Παρίσι κατά τη διάρκεια της Paris Fashion Week αποτέλεσε ένα από τα highlights της διοργάνωσης. Ο θρυλικός πρωταγωνιστής των Pirates of the Caribbean, που παραμένει σταθερά στο προσκήνιο με τις καλλιτεχνικές και προσωπικές του επιλογές, εμφανίστηκε στη front row του Dior, πλάι σε δύο ιδιαίτερα σημαντικές προσωπικότητες: την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Brigitte Macron, και τον Bernard Arnault, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του πολυεθνικού κολοσσού LVMH.

Η Paris Fashion Week παραδοσιακά προσελκύει διεθνείς σταρ, αλλά η παρουσία του Johnny Depp είχε ιδιαίτερο βάρος. Η συνεργασία του με τον οίκο Dior έχει ήδη γράψει ιστορία, μέσα από την εμβληματική καμπάνια του αρώματος Sauvage, που επανέφερε τον ηθοποιό με εκρηκτικό τρόπο στο προσκήνιο της μόδας και της διαφήμισης.
Στην εμφάνισή του στο Παρίσι, ο Depp έδειχνε χαλαρός και ευδιάθετος, αποπνέοντας κομψότητα αλλά και τη χαρακτηριστική του «rock» αύρα. Η τοποθέτησή του δίπλα στη Brigitte Macron και τον Bernard Arnault δεν ήταν τυχαία – υπογράμμισε τη στενή του σχέση με τον Dior, αλλά και την ιδιαίτερη θέση που κατέχει πλέον ως πρεσβευτής ενός από τους ισχυρότερους οίκους μόδας στον κόσμο.
