ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Μαρία Βοσκοπούλου: Η συγκινητική εμφάνιση στο Ηρώδειο με τη γιαγιά της- Το θερμό χειροκρότημα στην Άντζελα Γκερέκου

Μαρία Βοσκοπούλου: Η συγκινητική εμφάνιση στο Ηρώδειο με τη γιαγιά της- Το θερμό χειροκρότημα στην Άντζελα Γκερέκου 1
NDP Photo

Μια ξεχωριστή βραδιά έζησε η Μαρία Βοσκοπούλου, καθώς βρέθηκε στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού μαζί με τη γιαγιά της, Μαρία, για να παρακολουθήσουν από κοντά την Άντζελα Γκερέκου στη σκηνή.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, το Ηρώδειο γέμισε με μελωδίες Επτανησιακής παράδοσης στο πλαίσιο μιας μεγάλης συναυλίας αφιερωμένης στον Νικόλαο Μάντζαρο, τον συνθέτη που σφράγισε με το έργο του τη μουσική ιστορία των Ιονίων Νήσων. Ανάμεσα στο κοινό βρέθηκαν η Μαρία Βοσκοπούλου και η γιαγιά της, Μαρία, για να χειροκροτήσουν την Άντζελα Γκερέκου, η οποία συμμετείχε στην ξεχωριστή αυτή βραδιά.

Μαρία Βοσκοπούλου: Η συγκινητική εμφάνιση στο Ηρώδειο με τη γιαγιά της- Το θερμό χειροκρότημα στην Άντζελα Γκερέκου 2

Δήμητρα Φιλίππου-Μαρία Βοσκοπούλου με τη γιαγιά της, Μαρία Γκερέκου

Η «Επτανησιακή Συναυλία», που διοργανώθηκε από τη Φιλαρμονική Εταιρεία Κερκύρας, αποτέλεσε μια σπάνια μουσική εμπειρία, αφιερωμένη στα 230 χρόνια από τη γέννηση του Νικόλαου Μάντζαρου. Σπουδαίοι μουσικοί, χορωδοί και ερμηνευτές ανέβηκαν στη σκηνή, αναδεικνύοντας την πλούσια μουσική κληρονομιά των Επτανήσων.

Η παρουσία της Άντζελας Γκερέκου είχε ξεχωριστό συμβολισμό, καθώς η ίδια συνδέεται βαθιά με την Κέρκυρα και την επτανησιακή παράδοση. Στο πλευρό της, διακριτικά αλλά με έντονη συγκίνηση, βρέθηκαν η κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, και η μητέρα της, Μαρία. Οι δύο γυναίκες απόλαυσαν τη συναυλία από τις πρώτες σειρές, παρακολουθώντας την αγαπημένη τους επί σκηνής με φανερή υπερηφάνεια.

Μαρία Βοσκοπούλου: Η συγκινητική εμφάνιση στο Ηρώδειο με τη γιαγιά της- Το θερμό χειροκρότημα στην Άντζελα Γκερέκου 3

Μαρία Βοσκοπούλου με τη γιαγιά της, Μαρία Γκερέκου

Η Μαρία Βοσκοπούλου, που έχει ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της στον χώρο της τέχνης, έδειχνε χαρούμενη και συγκινημένη, ενώ τη βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό της γιαγιάς της. Οι εικόνες τους αποπνέουν τρυφερότητα και οικογενειακή ενότητα, σε μια στιγμή που συνδέει τρεις γενιές γυναικών.

Μαρία Βοσκοπούλου: Η συγκινητική εμφάνιση στο Ηρώδειο με τη γιαγιά της- Το θερμό χειροκρότημα στην Άντζελα Γκερέκου 4

 Δήμητρα Φιλίππου-Μαρία Βοσκοπούλου

Η εμφάνιση της Μαρίας Βοσκοπούλου με τη γιαγιά της στο Ηρώδειο, για να παρακολουθήσουν την Άντζελα Γκερέκου, δεν ήταν απλώς μια καλλιτεχνική έξοδος, αλλά ήταν γεμάτη συμβολισμό και συγκίνηση. Η αγάπη, η στήριξη και η υπερηφάνεια που μοιράστηκαν οι τρεις γυναίκες, αποδεικνύουν πως η τέχνη και η οικογένεια παραμένουν άρρηκτα δεμένες, προσφέροντας στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη.


Demy: Όρια, φόβοι και η επιστροφή στον πυρήνα

Η Ειρήνη και η Έλενα υποδέχονται στο στούντιο τη Demy για μια ειλικρινή συζήτηση που θα σας αγγίξει περισσότερο από όσο φαντάζεστε.


READ MORE

Exit mobile version