ΤΟ ΒΗΜΑ logo

«Συγκλονιστική» – Η Άντζελα Γκερέκου αποθεώνει τη Λυδία από τη «Γη της Ελιάς» στη θεατρική σκηνή

«Συγκλονιστική» – Η Άντζελα Γκερέκου αποθεώνει τη Λυδία από τη «Γη της Ελιάς» στη θεατρική σκηνή 1

Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε στο θέατρο για να παρακολουθήσει τη Λυδία από τη «Γη της Ελιάς» στη συγκλονιστική παράσταση «Η Δίκη μιας πόρνης». Με ανάρτησή της αποθέωσε την ερμηνεία της, μιλώντας για μια γυναίκα-σύμβολο που διεκδικεί τη δική της φωνή και αφήνει το κοινό βαθιά συγκινημένο.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε στο θέατρο για να παρακολουθήσει τη συνάδελφό της, Λυδία, σε μια από τις πιο δυνατές παραστάσεις της σεζόν: τη «Δίκη μιας πόρνης». Με λόγια θαυμασμού, μίλησε για την ερμηνεία που έδωσε φωνή στην Ελένη του μύθου με έναν νέο, τολμηρό τρόπο.

«Συγκλονιστική» – Η Άντζελα Γκερέκου αποθεώνει τη Λυδία από τη «Γη της Ελιάς» στη θεατρική σκηνή 2

Η ηθοποιός και πολιτικός Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα και εντυπώσεις από τη θεατρική παράσταση «Η Δίκη μιας πόρνης», όπου πρωταγωνιστεί η Λυδία, γνωστή στο κοινό από τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Η Άντζελα τόνισε τη δύναμη και την ευαισθησία με την οποία η ηθοποιός υποδύθηκε τη μυθική Ελένη, δίνοντάς της φωνή πέρα από τον μύθο, ως μια γυναίκα που διεκδικεί τη δική της αλήθεια. Σημείωσε ότι το κείμενο του Ντελ Άρκο είναι επίκαιρο και αιχμηρό, θέτοντας καίρια ερωτήματα για το ποιος τελικά γράφει την Ιστορία.

«Συγκλονιστική» – Η Άντζελα Γκερέκου αποθεώνει τη Λυδία από τη «Γη της Ελιάς» στη θεατρική σκηνή 3

Παράλληλα, εξήρε τη συμβολή του μουσικού Μπάμπη Παπαδόπουλου, ο οποίος με την πρωτοποριακή του μουσική έντυσε την παράσταση, δημιουργώντας δυνατές συγκινήσεις στο κοινό. Η παράσταση φάνηκε να αφήνει ανεξίτηλο αποτύπωμα στους θεατές, με την Άντζελα να εκφράζει θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.

Η στήριξη της Άντζελας Γκερέκου στους συναδέλφους της δείχνει πως η καλλιτεχνική κοινότητα παραμένει δεμένη, με τις θεατρικές στιγμές να ενώνουν ανθρώπους μέσα και έξω από τη μικρή οθόνη. Η «Δίκη μιας πόρνης» αναδεικνύεται έτσι σε μια από τις πιο συγκλονιστικές παραστάσεις της χρονιάς.


Το επεισόδιο που πρέπει να ακούσεις οπωσδήποτε πριν τις γιορτές

Λίγο πριν τις γιορτές, η Ειρήνη και η Έλενα μιλούν ειλικρινά για την άτυπη (και τελικά αόρατη) πίεση της τέλειας χριστουγεννιάτικης εικόνας.


READ MORE

Exit mobile version