ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Kimberly Guilfoyle: «Ο Θεός να ευλογεί την Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες»

Kimberly Guilfoyle: «Ο Θεός να ευλογεί την Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες» 1

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΛΗΣ STYLIST FANCY JAMES CREATIVE FASHION DIRECTOR ΕΛΕΝΑ ΜΑΚΡΗ- ΛΥΜΠΕΡΗ FASHION EDITORS ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΓΚΩΝΑΚΗ, ΠΕΝΝΥ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΛΧΑΤΖΙΔΟΥ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΒΟΗΘΟΣ STYLING ΕΒΕΛΙΝΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΒΟΗΘΟΣ HAIR STYLING ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Τις χριστουγεννιάτικες ευχές της απηύθυνε μέσω κοινωνικών δικτύων η πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, Kimberly Guilfoyle.

Η Kimberly Guilfoyle δημοσίευσε ανάρτηση στην πλατφόρμα X, συνοδευόμενη από φωτογραφία από τη συνέντευξή της στο περιοδικό GRACE στην οποία εμφανίζεται στην είσοδο της πρεσβευτικής κατοικίας, φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα της Σίλιας Κριθαριώτη. Στο μήνυμά της απευθύνθηκε στο κοινό με λόγια εορταστικού χαρακτήρα, αναφερόμενη στη χρονιά που ολοκληρώνεται και στο πνεύμα των ημερών.

Η Αμερικανίδα πρέσβης εξέφρασε τις «εγκάρδιες ευχές» της για χαρούμενες γιορτές και έκλεισε το μήνυμά της με αναφορά στις σχέσεις Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών, ευχόμενη «ο Θεός να ευλογεί την Ελλάδα, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους λαούς των δύο μεγάλων εθνών».

Συγκεκριμένα, στο μήνυμά της ανέφερε ότι, καθώς οι άνθρωποι συγκεντρώνονται με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και αναλογίζονται τη χρονιά που πέρασε, στέλνει τις θερμότερες ευχές της για την εορταστική περίοδο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των δεσμών και της κοινής πορείας των δύο χωρών.

Η ανάρτηση εντάσσεται στο πλαίσιο των καθιερωμένων εορταστικών μηνυμάτων από διπλωματικούς εκπροσώπους, με έμφαση στον συμβολισμό των εορτών και στις διμερείς σχέσεις.


Μουσική, νοσταλγία, αναμνήσεις και συναισθήματα με την Όλγα Τσαουσέλου

Στο σημερινό επεισόδιο του "Έχεις Δύο Λεπτά;" η Ειρήνη και η Έλενα υποδέχονται τη ραδιοφωνική παραγωγό του My Radio 104,6, Όλγα Τσαουσέλου και μιλούν για τη μουσική που μας συνοδεύει στις γιορτές.


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ