Μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι, γεμάτο ένταση, φήμες και μια δημοσιότητα που περισσότερο πλήγωσε παρά τόνισε την καλλιτεχνική του πορεία, ο Γιώργος Μαζωνάκης επέστρεψε στη σκηνή.
Την πρώτη μέρα του Οκτώβρη, στην «Ταράτσα» του Φοίβου Δεληβοριά στο θέατρο Άλσος, ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε το μεγάλο του comeback. Η ανακοίνωση της συμμετοχής του ήταν αρκετή για να γίνει sold out σε λιγότερο από τρεις ώρες· περισσότεροι από 2.500 θεατές βρέθηκαν εκεί, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που έμοιαζε με γιορτή.

Η στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή ήταν εκρηκτική. Το κοινό σηκώθηκε όρθιο, χειροκροτούσε και φώναζε το όνομά του, σαν να ήθελε να τον αγκαλιάσει ξανά ύστερα από καιρό. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, εμφανώς συγκινημένος αλλά σταθερός, πήρε το μικρόφωνο και άφησε τη μουσική να μιλήσει πρώτη. Δεν χρειάστηκαν πολλά λόγια, η φωνή του, άλλοτε γεμάτη πάθος και άλλοτε βαθιά συναισθηματική, υπενθύμιζε σε όλους γιατί εδώ και δεκαετίες παραμένει μια από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες του ελληνικού πενταγράμμου.
