ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Χάρης Χριστόπουλος: Η συγκινητική ανάρτησή του για την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας

Χάρης Χριστόπουλος: Η συγκινητική ανάρτησή του για την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας 1
@anabrand / IG

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας, ο γνωστός φωτογράφος δημοσίευσε μια προσωπική εικόνα του γιου του στη ΜΕΝΝ.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Ιδιαίτερα συγκινητικές είναι ορισμένες αναρτήσεις από celebrities, οι οποίοι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας, μοιράστηκαν τις δικές τους ιστορίες, σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα, όπου τα βρέφη ήρθαν πρόωρα σε αυτόν τον κόσμο, και αναδείχθηκαν από τα πρώτα λεπτά της ζωής τους, σε δυνατούς μαχητές.

Αυτή τη φορά, ο Χάρης Χριστόπουλος, έγραψε χαρακτηριστικά:

«17/11/25 παγκόσμια ημέρα προωρότητας. Και τώρα που άνοιξε η πόρτα του σπιτιού σου, και ξάπλωσες στο καθαρό σου σεντόνι, τώρα που βρήκες το δρόμο, που οδηγεί στην αγκαλιά της καρδιάς μας, βάζω την πρώτη φωτογραφία μας, και την αφιερώνω στις χιλιάδες γονείς πριν από εμάς, και στις χιλιάδες που θα ακολουθήσουν για όσο υπάρχουν άνθρωποι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σου κράτησα το χέρι από τον πρώτο χτύπο της καρδιάς σου

«Σου κράτησα το χέρι από τον πρώτο χτύπο της καρδιάς σου, και σου υποσχέθηκα ότι θα στο κρατώ έτσι για όσο αναπνέω παλικάρι μου. Κρατήστε σφικτά με όλη την δύναμη της ψυχής σας αυτούς του μικρούς μαχητές της ανάσας. Τους το χρωστάμε. Δεν θα ξεχάσω κανένα από τα πρόσωπα σας ,που είδα τις ατελείωτες ώρες πάνω και πίσω, από τα πλαστικά κουτιά. Τους το χρωστάμε. Σε ευχαριστώ θεέ μου, σε ευχαριστώ πνοή μου».

Ο φωτογράφος και η σύζυγός του, Ανίτα Μπραντ έγιναν γονείς για τρίτη φορά τον Δεκέμβριο του 2024. Το ζευγάρι έχει μιλήσει δημόσια για τις ιδιαίτερες στιγμές που έζησε στο μαιευτήριο, όταν ο γιος του ήρθε πρόωρα στη ζωή.


Από την τάξη στη Βουλή: Η Υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης

Τι σημαίνει να έχεις υπάρξει δασκάλα πριν γίνεις Υπουργός Παιδείας; Η Σοφία Ζαχαράκη, Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού δεν μιλά ως επαγγελματίας πολιτικός αλλά ως εκπαιδευτικός που έχει διδάξει σε όλες τις βαθμίδες, έχει δουλέψει παράλληλα σε διαφορετικά σχολεία για να συμπληρώσει το ωράριο της, έχει κάνει μάθημα σε παιδιά διαφορετικών ηλικιών, δυνατοτήτων και κοινωνικού στάτους.


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ