ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Αιγόκερως: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27/5 έως 2/6

Αιγόκερως: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27/5 έως 2/6 2

Ξεμπαζώνετε;- τρόπος του λέγειν- ανακαινίζετε; Μετακομίζετε ή τραβάτε το βάσανο σας προκειμένου να συνδράμετε συγγενείς ποικιλοτρόπως; Όπως και να έχει από την Πρωτομαγιά περίπου και μετά, ευθύνες και υποχρεώσεις αυξάνονται καθημερινά. Η ρευστότητα και τα απρόοπτα φαίνεται ότι δεν θα λείψουν έως και τις 9 Ιουνίου που ο ανατρεπτικός της ησυχίας σας Άρης, θα βρίσκεται στον Κριό.

Ανυπομονησία, εκνευρισμός, άγχος και σκαμπανεβάσματα διάθεσης θα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη και όπως αντιλαμβάνεστε, έστω και με πολύ κόπο, καλό είναι να διατηρήσετε αυτοέλεγχο και ψυχραιμία. Περισσότερο προσεκτικοί και υπομονετικοί με συγγενικά πρόσωπα, με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις ή και τις… χοντράδες τους. Αν κάπου νιώθετε ότι έχετε… ακινητοποιηθεί και δεν ξέρετε ή δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις και να προχωρήσετε παρακάτω, κάνετε λίγο υπομονή. Η δεύτερη εβδομάδα -που σημαίνει από τις 10 Ιουνίου και μετά- ξεκαθαρίζει το τοπίο. Στα επαγγελματικά; Στον έρωτα; Σε ένα οικονομικό ή νομικό θέμα ή ακόμα για μερικούς και στην υγεία. Εμπιστευτείτε τώρα περισσότερο την λογική σας- βοηθάει και ο Ερμής- από το συναίσθημα.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή

Ημερες προσοχής: Σάββατο και Κυριακή


Το «Έχεις Δυο Λεπτά» επέστρεψε και τo πρώτο επεισόδιο του δημοφιλούς podcast για το 2026 είναι αφιερωμένο στους στόχους

Αφού ακούσεις το σημερινό επεισόδιο, θα έχεις όλη την έμπνευση και όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να γίνει φέτος η χρονιά που θα κάνεις τα πιο μεγάλα και πιο ουσιαστικά βήματα!


READ MORE

Exit mobile version