Κρήτη: Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για ναρκωτικά και όπλα – Συλλήψεις και 77 κατηγορούμενοι

Με 16 συλλήψεις, δεκάδες έρευνες και συνολικά 77 κατηγορούμενους ολοκληρώθηκε η μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη για την εξάρθρωση κυκλώματος που φέρεται να εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών και άλλες έκνομες δραστηριότητες

Κρήτη: Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για ναρκωτικά και όπλα – Συλλήψεις και 77 κατηγορούμενοι

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου για την εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος που φέρεται ότι εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών και άλλες έκνομες δραστηριότητες στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές οι έρευνες, τις οποίες επόπτευε η Δίωξη Ναρκωτικών της συγκεκριμένης υπηρεσίας, εστιάστηκε σε τρεις οικογένειες κατά κύριο λόγο, στην περιοχή των Ζωνιανών, του Ηρακλείου και του Αγίου Νικολάου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες έχουν συλληφθεί 16 άτομα μέχρι στιγμής ενώ στην ογκωδέστατη δικογραφία περιλαμβάνονται συνολικά 77 άτομα.

Έχουν γίνει πάνω από 20 κατ’ οίκον έρευνες, ενώ έχουν κατασχεθεί, κατά τις ίδιες πληροφορίες, περισσότερα από πέντε κιλά ακατέργαστης κάνναβης, κοκαΐνη, περίπου 34.000 ευρώ, εννέα όπλα φυσίγγια και άλλα πειστήρια.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της έρευνας και από τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις προέκυψε τουλάχιστον μία περίπτωση που σχετίζεται με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και συγκεκριμένα η εμπλοκή κτηνοτρόφου, ο οποίος συγκεκριμένα φέρεται ότι αναζητούσε ζώα από άλλους, για να καλύψει τον αριθμό που δήλωνε, προκειμένου να φανεί νόμιμος σε επικείμενο έλεγχο.

Για την υπόθεση αναμένονται ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version