Νίκαια: Λεωφορείο συγκρούστηκε με Ι.Χ. και έπεσε σε σταθμευμένα οχήματα

Ο οδηγός του λεωφορείου, το οποίο δεν είχε επιβάτες, τραυματίστηκε ελαφρά (βίντεο) - Το λέει ο ιδιοκτήτης Ι.Χ. που καταστράφηκε.

Νίκαια: Λεωφορείο συγκρούστηκε με Ι.Χ. και έπεσε σε σταθμευμένα οχήματα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 11/11 στη συμβολή των οδών Λαοδικίας και Τάρσου στη Νίκαια.

Λεωφορείο, που δεν είχε κόσμο, συγκρούστηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με ΙΧ και στη συνέχεια, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έπεσε πάνω σε πέντε σταθμευμένα οχήματα και μία μοτοσυκλέτα, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Τραυματίστηκε ο οδηγός

Από την πρώτη σύγκρουση, σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του λεωφορείου ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Θριάσιο.

«Ήρθαν το πρωί, χτύπαγαν τα κουδούνια, χάος εδώ. Μάλλον πέρασε με κόκκινο το αυτοκίνητο και χτύπησε το λεωφορείο, έχασε τον έλεγχο» είπε στην ΕΡΤ ο ιδιοκτήτης ενός εκ των καταστραμμένων αυτοκινήτων.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version