Βγήκε από το τεχνητό κώμα ο Μανώλης Μαυρομμάτης

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης επικοινωνεί με το περιβάλλον αλλά δεν μπορεί να μιλήσει λόγω της τραχειοστομίας - Ανησυχία για την σύζυγό του.

Θετικά είναι τα νέα για την εξέλιξη της υγείας του Μανώλη Μαυρομμάτη, καθώς ο γνωστός αθλητικογράφος ξύπνησε από την καταστολή, έπειτα 17 ημέρες σε τεχνητό κώμα, μετά την φωτιά στο σπίτι του.

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η σύζυγός του, χωρίς σημάδια βελτίωσης.Ο 83χρονος παραμένει στη ΜΕΘ με τραχειοστομία και παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μανώλης Μαυρομμάτης φαίνεται πως έχει επαφή με το περιβάλλον και είναι πλήρως συνεννοήσιμος, όμως, δεν μπορεί να μιλήσει εξαιτίας της τραχειοστομίας.

Τι συνέβη

Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Αναγνωστοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, το ζευγάρι κοιμόταν. Είχαν ξεχάσει σε αναμμένη κουζίνα μια κατσαρόλα με αποτέλεσμα να προκληθεί η φωτιά.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν αμέσως τρία οχήματα και 12 πυροσβέστες ενώ, σε λίγα μόνο λεπτά, έφτασε και το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που εφημέρευε.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.