Μετά το debate: Ξανά στο δρόμο για τις προεκλογικές περιοδείες οι πολιτικοί αρχηγοί

Δέκα ημέρες πριν τις εκλογές οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων αξιοποιούν κάθε λεπτό τους. Πριν καλά καλά «κατακάτσει» ο απόηχος από την τηλεμαχία τους το βράδυ της Τετάρτης βρίσκονται όλοι καθ' οδόν για τις προεκλογικές περιοδίες τους

Λεπτό δεν αφήνουν να πάει χαμένο οι Πολιτικοί Αρχηγοί μόλις δέκα ημέρες πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου

. Και ενώ ακόμη καλά κρατεί ο απόηχος της χθεσινοβραδυνής τηλεμαχίας, ήδη όλοι τους βρίσκονται καθ’ οδόν για τις προεκλογικές περιοδείες και συναντήσεις τους.

  Στις περιφερειακές ενότητες Τρικάλων και Μαγνησίας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην πόλη των Τρικάλων θα βρεθεί σήμερα ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος θα λάβει μέρος σε συζήτηση με τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου με θέμα «Για τις πόλεις που θέλουμε». Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Τσιτσάνη.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στον Βόλο, όπου στις 19:00 θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο εκθεσιακό κέντρο της πόλης.

Ομιλία του Αλ. Τσίπρα στη Λάρισα

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας σήμερα Πέμπτη, 11-05-2023,  στις 19:30, θα πραγματοποιήσει ομιλία στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ στη Λάρισα.

Συνάντηση του Ν. Ανδρουλάκη με εκπροσώπους των πολυτέκνων

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα παραχωρήσει στις 10:15 συνέντευξη στον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα και την εκπομπή «Ημερολόγιο» (Ρ/Σ ΣΚΑΪ).

Στις 11:30 θα συναντηθεί με την ανώτατη συνομοσπονδία πολυτέκνων.

Στις 19:10 θα παραχωρήσει συνέντευξη στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Ομιλία του Γ. Βαρουφάκη στον Βόλο

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης, θα πραγματοποιήσει σήμερα Πέμπτη στις 20:30 ομιλία σην παραλία του Βόλου.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.