Όταν ο Τσίπρας συναντήσει τον Πολάκη

Θα πάρει πίσω την απόφασή του ο Τσίπρας; Ή θα επιμένει στην απόφαση του κομματικού οργάνου που δεν θέλει τον Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεδριάζει σήμερα (Σάββατο) το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ (η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη) για την τραγωδία των Τεμπών.

Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου είναι και ο Παύλος Πολάκης (αφού ακόμα δεν έχει διαγραφεί από το κόμμα), ο οποίος έστειλε χθες την επιστολή «συγνώμης» (mea culpa- που θα έλεγε και ο Ανδρέας Παπανδρέου) και μη αμφισβήτησης του Τσίπρα.

«Λέτε να συναντηθούν στο περιθώριο του Πολιτικού Συμβουλίου για να λύσουν την όποια διαφορά τους δια ζώσης», αναρωτιέται ο ΒΗΜΑτοδότης;

Και προσθέτει: «Υπενθυμίζω πως εκκρεμεί συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ με ερώτημα τη διαγραφή Πολάκη, αλλά με την επιστολή συγγνώμης ο Πολάκης προφανώς επιζητεί επανένταξή του στα ψηφοδέλτια.

»Για να δούμε θα πάρει πίσω την απόφασή του ο Τσίπρας; Ή θα επιμένει στην απόφαση του κομματικού οργάνου που δεν θέλει τον Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.