«Μυστικό» (κι αληθινό;) δείπνο Παπανδρέου – Τσίπρα εν μέσω ανακοινώσεων

Η απάντηση του Γιώργου Παπανδρέου - Ανακοίνωση και από τη ΝΔ

Την απάντησή του αναφορικά με τα δημοσιεύματα περί γεύματος του ίδιου με τον Αλέξη Τσίπρα, έδωσε μέσω ανάρτησής του ο Γιώργος Παπανδρέου.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε τα εξής: «Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα. Όσοι συνωμοτούν κρύβονται και φαντάζονται μόνο συνωμοσίες και συνωμότες. Όσοι είναι συνεπείς σε αυτά που δημόσια εκφράζουν δεν χρειάζεται να συνωμοτούν.»

Δείτε το σχετικό tweet:

Θέση αναφορικά με τα δημοσιεύματα πήρε και η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της.

Ειδικότερα, από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο κ. Παπανδρέου με την ανάρτησή του, ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις υπόγειες συζητήσεις για τη συγκρότηση «κυβέρνησης των ηττημένων».

Σε αντίθεση με τα σενάρια που εξυφαίνονται σε μυστικούς δείπνους- ξεχνώντας τα «Πινοσέτ» και «Ολανδρέου»- ο ελληνικός λαός θυμάται πολύ καλά τι συνέβη όταν το τιμόνι της χώρας κρατούσαν ο κ.Τσίπρας και ο κ.Παπανδρέου.

Πρόκειται, μακράν, για τις δύο χειρότερες περιόδους της μεταπολίτευσης. Η επιστροφή τους μπορεί για εκείνους να είναι όνειρο, αλλά για τους πολίτες είναι, σίγουρα, εφιάλτης που δεν θα ήθελαν να ξαναζήσουν.»

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.