Το Vima.gr προτείνει για την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Τηλεπαιχνίδι

Boom

ΣΚΑΙ, 18.45

Στο νέο «εκρηκτικό» τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ δυο ομάδες διαγωνίζονται με σκοπό να απενεργοποιήσουν, όσο το δυνατό περισσότερες «βόμβες» και να κερδίζουν ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Η ομάδα που θα καταφέρει να απενεργοποιήσει τις περισσότερες «βόμβες» έχει την ευκαιρία να παίξει στον τελικό γύρο και να κερδίσει κάθε μέρα 50.000 ευρώ. Το τηλεπαιχνίδι παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ελληνική σειρά

Αν ήμουν πλούσιος

ΑΝΤ1, 20.45

Ο Βρανάς βάζει πλώρη για τον πρώτο από τους τρεις τυχερούς λαχνούς και χρησιμοποιεί το γιο του Μάνο για να προσεγγίσει την ανήλικη Σμαράγδα. Στέλνει τον «πρίγκιπα» στο ορφανό κοριτσάκι για να του πουλήσει έρωτα και να της πάρει το λαχνό. Ο Στρατής επιστρέφει το σκύλο της Δάφνης αλλά για κακή του τύχη τον πιάνει στα πράσα η Δάφνη, το ψέμα που θα της πει για να την πείσει ότι δεν είναι κλέφτης, θα την πείσει;

Ελληνική ταινία

«Αυτή η νύχτα μένει»

ΕΡΤ2, 23.00

Ο Ανδρέας (Νίκος Κουρής) και η Στέλλα (Αθηνά Μαξίμου) είναι δύο ερωτευμένοι νέοι στην Αθήνα του τέλους της χιλιετίας. Η επιθυμία της Στέλλας να κάνει καριέρα τραγουδίστριας την οδηγεί στα νυχτομάγαζα της επαρχίας και στον χωρισμό από τον Ανδρέα, που μένει πίσω στη συνοικιακή ΕΒΓΑ που διατηρεί. Εκείνος, σύντομα μετανιώνει για το χωρισμό τους και φεύγει προς αναζήτησή της. Στο οδοιπορικό του σε μια άλλη Ελλάδα και στη νύχτα της, θα διασταυρωθεί τελικά με τη Στέλλα, και η σκληρή πραγματικότητα θα τους ενώσει ξανά, όταν πια εκείνοι θα έχουν αποδεχτεί το τέλος της περιπέτειας. (1999, 117’)

Ξένη σειρά

Νόμος και τάξη: ειδική ομάδα

STAR, 23.15

O Καρίσι εργάζεται ως μυστικός πράκτορας σε ένα καταφύγιο αστέγων, στην προσπάθειά του να ανακαλύψει αν ευθύνεται κάποιος από αυτούς που διαμένουν εκεί, για μια σειρά βιασμών στη γειτονιά. Όταν δολοφονείται ένας από τους συνήγορος του καταφυγίου,  η Μπένσον έρχεται σε σύγκρουση με τον Καρίσι… Ένα επίδοξο μοντέλο υποστηρίζει ότι βιάστηκε από έναν διάσημο φωτογράφο, του οποίου ο βοηθός δεν έκανε τίποτα για να τον σταματήσει.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.