Το vima.gr προτείνει για την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Ελληνικές σειρές

«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα»

ALPHA, 21.00

Ο Aγγελος αναλαμβάνει να γυρίσει ένα διαφημιστικό βιντεάκι για το Ψήσταγκραμ και πείθει τη Βέλη να παίξει. Μόνο που δεν της λέει ότι ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι ένα κοτόπουλο. Η Καίτη παροτρύνει τον Ηλία να μιλήσει στον γιο του σχετικά με το μωρό, αλλά ο Ηλίας διστάζει. Η Βούλα, έχοντας βαρεθεί ν’ ακούει τον Μηνά να κοκορεύεται για το πόσο καλός πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας είναι, αποφασίζει να ιδρύσει γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα. Η Ξένια δέχεται πρόταση να κατέβει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Ο Μπάμπης ενθουσιάζεται γιατί έτσι θα γλιτώσει την Αθήνα που θέλει η Ξένια να πάνε.

«Μην ψαρώνεις»

ΑΝΤ1, 21.45

Η Σάντυ ψάχνει όνομα για την επιχείρησή της και όλοι έχουν να προτείνουν από κάτι, ενώ ο Μανώλης μαζί με τα παιδιά τη βοηθάνε να βάψει το βανάκι της. Ο Κάρολος και η Ερρικα πάνε στην κατάληψη και ετοιμάζονται να διανυκτερεύσουν μαζί στο σχολείο. Ο Κωνσταντίνος κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει την Τάνια και να την πείσει να δεχθεί την πρόταση να συγκατοικήσουν. Η ξαφνική άφιξη της Ρούλας στο σπίτι της Στέλλας δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση.

Ξένη ταινία

«Focus»

STAR, 22.45

Ο Νίκι Σπέρτζον είναι ένας έμπειρος απατεώνας, ο οποίος εκπαιδεύει τη νεαρή Τζες και της μαθαίνει τα κόλπα. Ολα όμως περιπλέκονται όταν στην επαγγελματική τους σχέση θα μπει ο έρωτας, κάτι που θα οδηγήσει τελικά στη διακοπή της. Τρία χρόνια αργότερα, η πλέον καταξιωμένη femme fatale Τζες εμφανίζεται στο Μπουένος Αϊρες, αλλά αυτή τη φορά ως ανταγωνίστρια του Νίκι στην ίδια απάτη, που έχει στόχο έναν δισεκατομμυριούχο που οργανώνει αγώνες αυτοκινήτων. Πρωταγωνιστούν οι Γουίλ Σμιθ, Μάργκο Ρόμπι, Ροντρίγκο Σαντόρο, Μπι Ντι Γουόνγκ. (ΗΠΑ/Αργεντινή, 2015, 96′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.